/Brasov/Hotel

Da Vinci

Strada Apollonia Hirscher 4, Brașov 500014, România

Da Vinci
Hotel
4.1
396 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRQ+FQ Brașov, România
+40 268 415 530
pensiuneadavinci.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emybest
Emybest2 ani în urmă
Dacă mereu ați dorit să căutați locașul acela retras, primitor și călduros, nu pot numi acest local decât "o comoară". Este deoparte de nebunia din centru, dar vine la pachet cu mâncarea plăcută, iar spre deosebire de celalate locale, acesta are: liniște, tematică, elemente subtile (dar care fac diferența), profesionalism și minimalism. Este un restaurant centrat asupra unui geniu, se pot observa elemente frumoase de arhitectură, stilistică și artistică, care adaugă acel "je ne se qua" unui restaurant italian. Meniul este la obiect, divers, nu foarte concentrat. Bunătățile din meniu sunt specific italiene, dar se pot găsi și preparate românești (perfect pentru tot felul de oameni). Raportul preț calitate se simte cu desăvârșire, nu este un efect placebo asemenea unui restaurant de fițe cu mâncarea defapt sub medie. Servirea a fost la punct, personalul amabil și călduros (se simte zâmbetul prin mască). Servirea a fost rapidă și cât mai discretă. Nu sunt acel tip de chelneri, care se plimbă non-stop printre mese. Recomand acest local cu căldură, mai ales pentru o întâlnire în doi!
Ruxandra Tudor
Ruxandra Tudor2 ani în urmă
Astăzi am mâncat la acest restaurant, a fost la superlativ, personal foarte amabil, atent la detalii, atmosferă prietenoasă. Mâncarea foarte gustoasă, iar prețurile rezonabile. Multumim Anei, pentru servirea ireproșabilă și profesionalism. Recomand acest restaurant! Sigur vom reveni !
Catalin Prisacaru
Catalin Prisacaru2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna. Imi place foarte mult felul in care esti servit. Revin mereu cu placere.
Catalin Pavel
Catalin Pavel2 ani în urmă
Mâncare excelenta, servire de nota 11. Rabinul este pentru restaurant, nu am fost și cazat sa pot da o nota pentru cazare.
Manuela Tabacaru
Manuela Tabacaru2 ani în urmă
Unable to delivered the paid goods. Vine la 2 din 3 comenzi fara sos la salata, fara parmezanul extra. Si mai sunt si nesimtiti cand sunt trasi la raspundere. "Nu stiu cum sa va recompensam" Nu va vreau recompensele, vreau doar sa va faceti treaba!
Andrw Zpx
Andrw Zpx2 ani în urmă
Totul este peste limita asteptarilor, local frumos amenajat, mancarea foarte gustoasa, personalul super amabil si atent la detalii. Atmosfera calduroasa si primitoare. Recomand cu cea mai mare placere si cu siguranta o sa mai trec pe aici.
Gabriela NICOLAE
Gabriela NICOLAE2 ani în urmă
Este ora 8:40 ,de la 01:00 așteptăm să vină cineva să rezolve problema cu căldura!!
Am sunat la nr afisat pe usă si cel de aici,nu a fost nimeni în recepție...!
Dramatic,mai ales pentru persoanele cu copii!!
Medusa Designes
Medusa Designes2 ani în urmă
Mancarea din farfurie nu corespunde cu pozele din meniu. Bruschetele pe care le-am mancat au fost minuscule fata de pozele din meniu. Nu recomand!
Locații recomandate