/Bucuresti/Hostal

The Midland Hostel

Strada Biserica Amzei 22, București, România

The Midland Hostel
Hostal
4.3
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+WX București, România
+40 21 314 5323
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Menachem Mendel Attuil
Menachem Mendel Attuil3 ani în urmă
(Tradus de Google) Prietenos, dar nu foarte primitor.
Ușa spre sala de mese (slab închisă) care duce la casa vecinului.
Trezit sâmbătă dimineață de un electrician (mulțumesc pentru avertisment!)
Camera din sala de mese.

(Original)
Sympathique mais pas tres accueillant .
Porte de la salle a manger (mal fermé) donnant chez la voisine .
Réveillé le samedi matin par un électricien (merci d'avoir prévenu ! )
Camera dans la salle a manger .
Meda Iacob
Meda Iacob4 ani în urmă
Am incercat sa dorm, era miezul noptii Eu m-am simtit furioasă, pentru ca muzica era foarte tare si grupul de tineri care doreau să se distreze, ținea cont doar de nevoia lor si stătea în spațiul comun de unde muzica, gălăgia se auzea peste tot.As fi preferat sa se retragă în bucătărie, macar,pentru ca aceasta este spatioasa.Trist este ca cei care aveau responsabilitatea erau alături de ei , ignorând ceilalti clienti.Imi place locația, sper ca în viitor toti clientii sa fie respectați, iar responsabilii sa se comporte ca adulți și mai puțin ca adolescenți.Apreciez ca pe moment au dat muzica o idee mai încet.
Cristinica Beny
Cristinica Beny4 ani în urmă
he he aici veneam la liceul teoretic GEORGE CĂLINESCU 😜😜🤩
Jacob Tuwiner
Jacob Tuwiner4 ani în urmă
(Tradus de Google) Această pensiune este minunată! Paturi curate, confortabile, bucătărie excelentă, locație perfectă și personal prietenos. Nu aș putea găsi o pensiune mai bună în București dacă aș încerca. Și am menționat că este SUPER ieftin? Valoarea nebună, dacă stai în București, rămâi la Midland! A +++

(Original)
This hostel is awesome! Clean, comfy beds, great kitchen, perfect location, and friendly staff. Couldn’t find a better hostel in Bucharest if I tried. And did I mention it’s SUPER cheap? Insane value, if you’re staying in Bucharest, stay at Midland! A+++
Carla Martinho
Carla Martinho4 ani în urmă
(Tradus de Google) Locație excelentă și primire plăcută. Faptul că camera avea 12 paturi a făcut-o puțin haotică, cu atât de multe valize împrăștiate pe podea. Dușurile sunt, de asemenea, un pic strânse, ceea ce face sarcina de a se imbraca un pic complicat. Dar, în general, este o alegere bună de cazare.

(Original)
Excelente localização e acolhimento agradável. O facto de o quarto ter 12 camas tornava-o um pouco caótico com tantas malas espalhadas pelo chão. Os chuveiros são também um pouco apertados, o que faz com que a tarefa de nos vestirmos seja um pouco complicada. Mas no geral é uma boa opção de alojamento.
Tim Leus
Tim Leus5 ani în urmă
(Tradus de Google) În general, am avut un timp foarte bun în această pensiune. Personalul este prietenos, bucătăria este frumoasă, camera de zi este confortabilă! Cu toate acestea, am descoperit mușcături de pată când veneam acasă (confirmat de un dermatolog). Deoarece acesta este singurul loc în care am stat, în afară de propria mea casă, presupun că le-am adus aici. Cu siguranță nu vreau să las o referință mortală, așa cum mi-a plăcut locul, dar cred că este important să informăm călătorii și căminul despre această problemă enervantă!

(Original)
In general I had a really good time in this hostel. Staff is friendly, kitchen is nice, living room is cozy! However, I discovered bedbug bites when coming back home (confirmed by a dermatologist). Since this is the only place I stayed at, apart from my own house, I assume I have got them here. I definitely do not mean to leave a deadly reference, as I liked the place, but I think it is important to inform fellow travelers, and the hostel about this annoying problem!
Bock Haw Yi
Bock Haw Yi5 ani în urmă
(Tradus de Google) Avea un sejur minunat la acest hostel. Pretul este decent si personalul este de ajutor. Un tip ia rupt brațul în timp ce juca o luptă cu brațele și a venit ambulanța. Personalul ne-a ajutat să contactăm un tip local pentru o mașină ieftină, care a fost bună. Fără taxi de închiriat. Pensiunea se află aproape de sistemul de transport rapid, ceea ce înseamnă că este destul de convenabil să ajungeți în jur. Câteva locuri bune de mâncare în jurul lui.

(Original)
Had a awesome stay at this hostel. Price is decent and staff is helpful. A guy broke his arm while playing arm wrestling and the ambulance came. The staff helped us to contact a local guy for cheap car rental which was good. No fuss rental. The hostel is quite near the mass rapid transport system which means it's quite convenient to get around. A few good eating places around it.
Yong Noh
Yong Noh2 ani în urmă
(Tradus de Google) Personalul este prietenos și puteți folosi mașina de spălat gratuit. Dacă oaspeții fac zgomot în zori, sunetul este transmis direct în camera de oaspeți, dar pare a fi un hostel care urmărește lucruri zgomotoase. Dacă sunteți prea obosit, căutați o altă cazare.

(Original)
스테프들이 친절하고, 무료로 세탁기 이용가능하다. 게스트들이 새벽에 시끄럽게하면, 객실까지 소리가 곧장 전달되는 구조지만, 시끄러운걸 추구하는 호스텔인듯하다. 너무 피곤한 상태라면, 다른 숙소를 찾기를 바람
Locații recomandate