/Bucuresti/Hostal

Venis Boutique Residence

Strada Clopotarii Vechi 10, București 010654, România

Venis Boutique Residence
Hostal
4.5
237 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32R+78 București, România
+40 746 198 911
venishotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Secrieru Cristi
Secrieru Cristi2 ani în urmă
Personalul este foarte neplăcut și fără pic de respect
Dumitru Radoane
Dumitru Radoane2 ani în urmă
Hotelului nu i-aș da mai mult de 2 stele,nu arată ca in poze,fără căldură în camere,nu o sa mai revin
Hello name
Hello name2 ani în urmă
Părți bune: Locația este centrala, aspect foarte avantajos. Personalul de la recepție este plăcut și amabil. Recepția și restaurantul sunt decorate cu bun gust. Camera este curata. Conexiune wifi bună pentru activitate normala pe telefon. Televizor de dimensiuni bune și multe canale disponibile.

Părți mai puțin bune: Spațiul destul de mic. Foarte multe defecte în camera (colturi cojite, gresia patata, oglinda pica din perete, dulapul nu se deschide cum trebuie, gauri în pereți, mânere lipsa). Camera este prost izolata fonic. Pereții sunt subțiri, se aude sforăitul vecinului. Restaurantul a fost închis, iar micul dejun a fost servit sub forma unui meniu prestabilit foarte sărăcăcios. Draperiile nu sunt opace.
Enia jenica
Enia jenica2 ani în urmă
Cochet și de bun gust! Pt o noapte petrecută în această locație,nu pot spune decât că m a mulțumit tot ce a avut de oferit camera rezervată ,cât și atitudinea celor din recepție!👍
Mircea The Rock
Mircea The Rock2 ani în urmă
Un hotel foarte chic, modern si cu bun gust, situat in centrul Bucureștiului in piata Victoriei.
Camerele foarte spatioase, curate, moderne, personalul prietenos si amiabil.
Preturile sunt foarte bune, mai ales ca se negociaza in fu ctie de perioada si nr de camere.
Recomand pentru cei care vor sa se relaxeze intr-un hotel boem.
Gianina Laura Farcas
Gianina Laura Farcas2 ani în urmă
Un loc excelent cu personal minunat pe care îl puteți gasi la un preț foarte bun pe booking.
Popa Christine
Popa Christine2 ani în urmă
Am plătit pentru trei nopți în avans și de am ajuns în camera am realizat ca patul este teribil. O saltea pe care in veci nu as fi putut dormi și un pat care scârțâie teribil. Camera foarte mica, nu stiu cum au făcut sa para asa mari în poze. Am coborât instantaneu sa vorbesc cu managerul care mi-a spus ca nu-mi poate da banii înapoi nici măcar pentru o noapte din ceke trei, chiar daxa plec si excrocul (caci altfel nu ii pot spune) mi-a sugerat sa mai platesc inca 100€ ca sa merg într-un hotel nou de-al lui, insa cu fix aceleasi paturi (am cautat apoi pe net).
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Parchetul din camera se află într-o stare teribilă, (murdar ,zgariat, umflat), pereții sunt murdari și pătați, una dintre usile dulapului are sistemul de push defect, patul si cearșaful erau pătate, perdeaua era pătată cu vopsea neagră, peretele de la baie era plin de igrasie, iar pe tavan era o pată și tencuiala crăpată, iar la dus cred că era ceva mucegai. Pe lângă asta camerele nu sunt izolate bine fonic si sunt foarte mici. Acestea fiind spuse, raportul calitate pret e prost și nu recomand nimănui să stea în condițiile descrise.
Locații recomandate