/Bucuresti/Hostal

Hotel Berthelot

Strada General H. M. Berthelot 9, București 010164, România

Hotel Berthelot
Hostal
4.4
718 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RV+V2 București, România
+40 31 425 5860
hotelberthelot.nl
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Rujan
Anca Rujan2 ani în urmă
S-a schimbat proprietarul si hotelul a devenit o mizerie de o stea.
Am facut rezervare prin telefon pt o camera dubla cu extra bed. Receptionistul nesimtit a refuzat sa ne dea factura cand am cerut-o si nici macar nu ne-a verificat actele (cine stie ce scapati din puscarie se mai cazeaza zilele astea la Berthelot?!).
Camera era o cocina. Materie fecala in wc si pe colac, par roscat pe robinetul de la chiuveta, papucii (de unica folosinta!) folositi de alti turisti, si toate astea pe timp de pandemie. Perdelele mizerabile! Erau pline de amprente maro. 'Extra bed'-ul era practic un sezlong, cu o saltea de doi bani mai mica decat sezlongul, potrivita pentru o persoana la vreo 1,40m. Salteaua era infasurata la misto intr-un cearsaf care pe jumatate atarna pe jos. Am mers la receptie unde mai era doar bell boy-ul care ne-a avertizat ca a avut o zi grea si nu vrea sa fie deranjat. Nu a vrut sa-l sune pe manager pt ca "e 10 seara si nu vrea sa-l deranjeze". Solutia lui a fost sa ne dea banii inapoi si sa cautam la 10 noaptea un alt hotel desi a 2a zi la 9 aveam zbor.
Daca cocina care a devenit Berthelot e de 4* eu sunt Celine Dion!
Pădurariu Dragoș - Viorel
Pădurariu Dragoș - Viorel2 ani în urmă
Un hotel curat, cu personal amabil. Micul dejun a fost foarte gustos și proaspăt.
Petremaresh
Petremaresh2 ani în urmă
Restaurant drăguț, dar camerele demodate și cu miros de fum
Dorian Lutz
Dorian Lutz2 ani în urmă
Pernele sînt cam voluminoase și în baie este murdărie adunată în rosturile faianței cabinei de duș. Scurgerea de la cabina de duș este puțin deficitară și tavanul începe să se exfolieze de la abur. Ventilatorul pentru vacuarea aburului este prost amplasat și cu debit mic.

Apoi, receptionerul, de-o etnie incertă n-a răspuns mulțumirilor adresate din politețe. O pun pe seama faptului că poate nu stapinește limba română, dar la intrare a știut să menționeze că trebuie purtată msca medicinală, deși printr-o ușă deschisă din spatele recepției am văzut cîțiva angajați ai hotelului, tot ceva feciori din orientul îndepărtat, fără masca medicinală aplicată peste căile respiratorii.

Cabina liftului este mică. Intră 4 persoane fără bagaje, dar pe display-ul liftului este menționat 450kg 6 persoane. Da. Intră 6 copii.
Bine că liftul este Otis.
De menționat și lipsa parcării autoturismelor.

În rest, toate bune.
Dafina Suciu
Dafina Suciu2 ani în urmă
Am apreciat in mod deosebit amabilitatea personalului, curatenia, camera frumos pregatita si micul dejun delicios. Sigur vom reveni.
Daniela Popescul
Daniela Popescul2 ani în urmă
Hotelul este bine amplasat în centrul orașului. Camera a fost curată, dar oarecum demodata și întunecoasa. Micul dejun foarte bun. Personalul amabil.
Claudia Niculescu
Claudia Niculescu2 ani în urmă
Excelent! Poziționat în centrul Bucureștiului acest hotel oferă toate condițiile oaspeților săi pentru a se simti bine: liniște, curățenie în camere, mâncare proaspătă, variată și gustoasă, personalul este deosebit de amabil și, nu în ultimul rând, respectarea condițiilor igienico-sanitare de limitare a răspândirii coronavirusului. Si, nu in ultimul rand, preturi accesibile.Voi reveni oricând cu mare plăcere în acest loc!
Cristian Drăguţ
Cristian Drăguţ2 ani în urmă
O experiență bizară cel puțin, in August 2021 am rezervat pe Booking.com o cameră in acest hotel unde am mai stat de cateva ori și a fost foarte bine, dar lucrurile de data aceasta au luat o întorsătură comico-tragică, ajunși la recepție doamna recepționer excesiv de timorată și drăguță ne spune ca rezervarea noastă nu a fost înregistrată in sistem si ca vom primi banii inapoi pe card, probabil in 30 de zile, probabil! Dar am decis sa vorbim cu managerul, o doamna bine, ușor iritată că a fost "invocată", rezolvarea inițială a doamnei a fost: "-Nu se poate, nu avem cameră!" Pe un ton ușor agresiv și iritată fiind de prezența noastră. După o discuție ușor aprinsă a fost găsită o cameră, cumva a aparut o cameră din eter, neant, universul a dat ce s-a cerut, alaturi de o consumatie de 40 de lei, ce părea să spele păcatul sau rușinea. Un pic rușinos, noi nu doream decât camera dubla pe care o platisem in avans.
Cum am zis ca poate lucrurile s-au schimbat intre timp, am decis pe 12 Februarie 2022 să revenim, fiind o zonă preferată. Proastă decizie! Am primit inițial o cameră de fumători deși nu ne doream, am zis inițial ca a fost cineva care a fumat in camera, cum se mai întâmplă la noi, geamul fiind dechis larg, am presupus ca se va aerisi. Dar nu, camera era special destinată fumatorilor. Am intrebat la receptie, aceeași doamna "drăguță", ne răspunde ca nu sunt camere de fumători in hotel, am plecat din hotel conform programului nostru, la întoarcere, șoc și groază, in camera mirosea ca într-o cârciumă, pesemne se încălziseră perdelele si mocheta, mustinde a fum. In fine am coborât sa rezolv problema. Domnul recepționer a rezolvat, a schimbat camera cu una superioară, la un etaj superior, uitându-se la mine un domn superior. Surpriză nu aveam apă caldă, dar camera era de nefumători. Toate aparent bune si mai putin frumoase pană la plecare, când ni se arată in cale iar doamna drăguță care ne invită sa plătim parcarea, nu cumva sa uităm, am găsit mașina blocată chiar de masina doamnei drăguțe din recepție, poate cu intenția de a evita ieșirea din parcare fără să plătim (jenant). O parcare "exclusivistă" de 10 euro pe zi. Astea fiind spuse nu voi mai vizita aceasta locație, unde personalul este neasumat și iți lasă impresia ca ți-a furat telefonul și tot ție vrea sa ți-l vândă. Mulțumesc! Doriți experiențe SF, de necrezut, rămâi prost, incredibile pe banii dumneavoastră, vizitați hotelul! Nu veți regreta!

P.S. BOOKING.COM nu afișează toate comentariile.
Locații recomandate