/Bucuresti/Hostal

Hostal în Bucuresti

Un hostal este cel care își așteaptă clienții în cea mai frumoasă și mai relaxantă ambianță. Pe lângă latura sa convivială, este un tip de cazare care vine cu o mulțime de avantaje.

Are mai ales avantajul de a propune cele mai abordabile tarife. Și diferența este destul de palpabilă în raport cu un hotel. Pe lângă faptul că oferă cel mai bun confort, inegalabil, te va ajuta să cunoști oameni noi, sa legi noi legături de prietenie. Asta pentru ca un hostal are particularitatea de a găzdui o clientelă heteroclită. În plus, cel mai adesea, clienții sunt tineri care, cel mai adesea adoră să se distreze sau să petreacă.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.