/Bucuresti/Hostal

Bucharest Center Guest House

Strada Negustori Nr 29, București 030167, România

Bucharest Center Guest House
Hostal
5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P7+43 București, România
+40 730 412 933
bucharestcenterguesthouse.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Down King
Down King4 ani în urmă
Pe langa faptul ca am avut o camera echipata cu tot ce am putea avea nevoie, chiuveta, cuptor cu microunde, feon pentru iubita si da, in camera. Pe langa faptul ca am avut vreo 4 bai numai pe partea pe care am stat noi, gazda a fost un om de jos palaria care stie cum sa ofere un serviciu fara cel mai mic cusur. Am avut si bucatarie cu absolut tot ce trebuie, sunt si masini de spalat, extraordinar de curat si de departe singurul loc in care vreau sa mai stau in București. Am fost si la alte cazari, n-am gasit nicaieri serviciile de aici. Superb, doar superb!
Mioara Balea
Mioara Balea4 ani în urmă
Camera frumosa aer placut in camera baie curata personal amabil ai tot ce ati trebui.
SORINELA STOCHITOIU
SORINELA STOCHITOIU4 ani în urmă
..locatie excelenta, confort pe placul meu, gazda amabila...
Adrian Martin
Adrian Martin4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun loc pe care l-am rezervat vreodată. Confort maxim, foarte curat, un loc cu adevărat și cu adevărat unic. Locația este excelentă, foarte aproape de zona Orașului Vechi, de metrou, de supermarketuri, oficii de schimb valutar, tot ce ți-ai putea dori vreodată ca turist. Sistemul de check-in și check-out este uimitor prin simplitatea și eficiența sa. Mike este cea mai bună gazdă din toate timpurile. O experiență mult mai personală în comparație cu un hotel. Voi reveni din când în când fără îndoială și recomand acest loc oricui vine în București!

(Original)
The best place I have ever booked. Maximum comfort, very clean, a really and truly unique place. The location is great, very close to the Old Town area, to the underground, to supermarkets, currency exchange offices, everything you could ever want as a turist. The check-in and check-out system is simply amazing through its simplicity and efficiency. Mike is the best host ever. A much more personal experience compared to a hotel. I will come back time after time without a doubt and I recommend this place to anyone coming to Bucharest!
Ana ver
Ana ver4 ani în urmă
(Tradus de Google) Dacă aveți vreo șansă de a rămâne în acest loc, nu trebuie să-l ratați! Gazda Mihai este genul de persoană, care se va gândi la tot ce ai putea avea nevoie chiar înainte să-ți dai seama. Locul era fără pată și este curățat în fiecare zi. Serviciul a fost pur și simplu uimitor. Am stat în camere diggerente (pentru că nu am făcut rezervare) și ne-au plăcut fiecare. Majoritatea camerelor au aer condiționat și există condimente disponibile în bucătărie. Vă mulțumim pentru tot, sejurul nostru a fost perfect!

Am ajuns fără rezervare, dar gazda s-a asigurat în continuare să organizeze o cameră pentru fiecare zi. Când a fost complet rezervat, chiar ne-a condus la un alt hostel în care a făcut o rezervare pentru noi. Am fost ajutați cu rufele noastre și, în general, am fost foarte bine îngrijiți. Mulțumesc!

(Original)
If you have any chance to stay at this place, you shouldn't miss it! The host Mihai is the kind of person, who will think of everything you might need before you even realize it. The place was spotless and is cleaned every single day. The service was simply amazing. We stayed in diggerent rooms (because we didn't make a reservation) and we liked every single one. Most rooms have AC and there are spices available in the kitchen. Thank you for everything, our stay was perfect!

We arrived without a reservation, but the host still made sure to organize a room for every single day. When he was fully booked he even drove us to another hostel that he had made a reservation in for us. We were helped with our laundry, and were generally very well taken care of. Thank you!
Mahmoud Kandil
Mahmoud Kandil4 ani în urmă
(Tradus de Google) Raport calitate-preț excelent. Instrucțiunile pentru check-in automat sunt foarte clare și facilitează efectuarea formalităților de check-in târziu. Locul este foarte bine gestionat și întreținut.
Camerele și facilitățile arată exact ca în imaginea postată de proprietar. Baia era întotdeauna curată. Mulțumesc gazdei prietenoase, Mike.

(Original)
Excellent value for money. The instructions for self check in are very clear and makes it very easy for late check ins. Place is very well managed and maintained.
Rooms and facilities look exactly like the pictured posted by the owner. Bathroom was always clean. Thanks to the friendly host, Mike.
Eleonora Lago
Eleonora Lago4 ani în urmă
(Tradus de Google) Destul de aproape de centru și de transportul public. Proprietarul este extrem de disponibil și foarte prietenos, bun și frumos. Camera a fost confortabilă și primitoare, incluzând balsam rece / rece, plase de țânțari, frigider și chiuvetă. Din păcate, am rămas doar o noapte, dar ne-am găsit foarte bine. Locul foarte curat. Recomandat!

(Original)
Abbastanza vicino al centro e ai mezzi pubblici. Il proprietario è disponibilissimo e molto cordiale, gentile e simpatico. La camera era comoda ed accogliente, comprensiva di condizionatore caldo/freddo, zanzariere, frigorifero e lavandino. Purtroppo siamo rimasti una sola notte ma ci siamo trovati molto bene. Posto molto pulito. Consigliato!
Mihai Gabriel
Mihai Gabriel5 ani în urmă
Este o casa super curata si cu tot strictul necesar de la masina de spalat, uscator de rufe, detergent gratuit, cafea si ceaiuri gratuite, uscator de par, fier de calcat, etc. Sunt 2 bai si o bucatarie complet utilata la comun si inca o baie privata si un kitchenette ptr camera de la mansarda. Casa este numai la 15 minute de mers pe jos de Piata Unirii si Universitate in cartierul Armenesc. Zona super linistita. Supermarketul la 50 de metrii. Am cerut factura si nu a fost nici o problema. Are si un system de securitate prin video foarte fain. Recomand aceasta locatie cu mare drag. Am stat cu prietena mea 6 nopti si ne-am simtit ca acasa. Proprietarul a fost dragut si a facut un tur al casei sa avem o idee pentru ca si noi vrem sa deschidem o afacere similara. Systemul de self check in este super simplu si se face prin cod de access.
Locații recomandate