/Bucuresti/Hostal

Bucur Accommodation

Strada Ion Câmpineanu 14, București 010036, România

Bucur Accommodation
Hostal
4.6
257 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PX+XJ București, România
+40 724 034 851
bucuraccommodation.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Kostas Stefanidis-Nacudis
Kostas Stefanidis-Nacudis2 ani în urmă
Un hotel discret in inima Bucurestiului!
Bianca G
Bianca G2 ani în urmă
Tot perfect! Recomandam cu drag, frumos, aproape de centru, curat...
Catalin Limona
Catalin Limona2 ani în urmă
Poziționare excelentă,in centrul Bucureștiului cu acces facil la transport public (metrou, autobuz) sau la parcări (Intercontinental sau Universitate). Camere spațioase, cald iarna. Unele camere au loc de fumat,o raritate in ziua de azi! Personal foarte amabil,iar cei de la recepție gata mereu să ajute cu sfaturi, recomandări, rezervare taxiuri,etc. Preturi bune pentru locație. Recomand cu căldură!
Daniela Florea
Daniela Florea2 ani în urmă
Condiții deosebite camere frumos aranjate luminos confortabil patul curatenie amabilitate .si foarte important flexibilitate la ora de cazare
Sam Nistor
Sam Nistor2 ani în urmă
Este pozitionat chiar langa centrul vechi dar fara zgomote din trafic, curatenia este impecabila, au o atentie deosebita la detalii, staff-ul este amabil si dispus sa ofere solutii la orice problema ati avea. Patul foarte confortabil, conexiunea wifi excelenta. E un hotel care ofera conditii de 4-5 stele la preturi accesibile. Mi-a fost oferit si un upgrade la camera.
Ionela Andrei
Ionela Andrei2 ani în urmă
Camerele curate,spatioase,calduroase.M.am simtit ca acasa!
Marius Epure
Marius Epure2 ani în urmă
Curatenia mi s-a parut ireprosabila, cred ca este primul criteriu analizat de cei mai multi. Confortul, peste incadrarea hoteliera. Personal amabil. Micul dejun la camera in aceasta perioada, dar nu este inclus in pret, deci optional. Ca pozitionare, este exact ceea ce isi doreste un turist: in plin centru. Parcare gratuuta in week end, parcare subterana la 100 de metri, 5 lei/ora. Posibilitate de abonament zilnic pentru parcare. Raportat la conditii, pretul este mai mult decat rezonabil! Recomand.
Negotei Alexandru
Negotei Alexandru2 ani în urmă
O locație într-o zona centrala, cu angajați foarte serioși și camere foarte curate.Daca vrei sa vizitezi Bucureștiul este un hotel unde la preturi mult mai mici făța de celelalte hoteluri din zona, poți sa te simți ca acasă.
Locații recomandate