/Bucuresti/Hostal

BOOK-A-REST Hostel

Strada Sfântul Ștefan 21, București 023996, România

BOOK-A-REST Hostel
Hostal
4.2
278 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P8+VM București, România
+40 740 954 244
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
H
H4 ani în urmă
Ocazare centrala, decenta, curata si la un pret corect. A fost ok. Toaleta nu era in camera, dar aveam cheie si era doar a mea. Fiecare camera avea toaleta separata la 5 metri distanta. Un pic peste mana, dar...nu e grav.
Ovidiu laurentiu
Ovidiu laurentiu4 ani în urmă
Raportul calitate preț este unul corect! Lenjerie curată,baie privată, bucătărie comună, spații pentru servit masa. Hostelul este situat în aceeași curte cu un restaurant,o terasă, un teatru în dezvoltare.
Elena Muntean
Elena Muntean4 ani în urmă
Gazda super ok, liniște, frumos. O terasă drăguță chiar în curte unde era hostelul. Cafeaua și ceaiul gratuit. Per total pentru cât am plătit, foarte ok.
Alex Mitrut
Alex Mitrut4 ani în urmă
Recomand acest hostel. Locație bună, preturi foarte ok, personal amabil.
Popescu Doina Maria
Popescu Doina Maria5 ani în urmă
O locație în care poți să studiezi în liniște și poți dormi liniștit, fără zgomote de tramvai sau de altă natură. Oferă siguranță, totul fiind cu supraveghere video.
Ionel Vita
Ionel Vita5 ani în urmă
Ieftin și central. Gazda amabilă. Curat. La minus - miros (igrasie ?), saltea nu foarte confortabila, fara prosoape , sifon de pardoseala dus înfundat.
Bogdan Grecu
Bogdan Grecu6 ani în urmă
In camera unde am stat, nu se putea dormii din cauza frigului care intra prin niște geamuri sparte, practic aerul rece îmi intra in nas, pereții erau murdari atat în camera cât și în baie. Condiții mai bune găseam în Gara de Nord. Păcat ca nu se ocupa cineva cu adevărat sa aibă grijă și să curețe locul.
Sandu Ghe
Sandu Ghe6 ani în urmă
Super ok locația conditii excelente si clientela pe măsură de bun simt
Very Good 😊💕💕💕
Locații recomandate