/Bucuresti/Hostal

Joe Hostel

Strada Constantin Bălăcescu 11, București 010917, România

Joe Hostel
Hostal
3.4
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VF+V2 București, România
+40 721 620 642
joe-hostel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica Croitoru
Monica Croitoru2 ani în urmă
Bună seara !Vreau sa ii mulțumesc în primul rand gazdei,foarte ospitalier și inimos!Recomand cu mare încredere e foarte curat ,foarte cald și plăcut!Zona linistita și foarte aproape de spitalul Militar.Va multumesc domnule Adrian,sa va dea Dumnezeu sănătate!
🙏🙏🙏👍
Teliban Sabin
Teliban Sabin2 ani în urmă
Curat, liniște, gazde primitoare, condiții decente la preț mic. Recomandam cu mare drag.
Pseudohaluzination
Pseudohaluzination4 ani în urmă
Nu recomand!
Exceptând condițiile execrabile raportate la preț (clanțe rupte, întrerupător ieșit din perete, prosoape minuscule și îmbâcsite, podea mizerabilă - și lista poate continua), atitudinea personalului a fost una deloc potrivită: vine la ora 7 dimineața să te anunțe pentru a doua oară că checkout ul se face până la ora 10, apoi stă în dreptul ușii vorbind (țipând) la telefon.
Cea mai proastă experiență!
JoNewSport
JoNewSport4 ani în urmă
Camera impecabila(apa calda ,curat)in legatura cu sunetele ,eu cred ca doriti sa lucreze noaptea ..poate va odihneati mai bine asa.. )daca trebuie facut..cand sa se faca ..ca tot vin si pleaca oamenii.. . In rest a fost liniste si gazda perfecta ... cel mai bun la calitate/preţ
Victor zanoschi
Victor zanoschi4 ani în urmă
Jalnic. Gândaci pe jos miros de mâncare, miros de canal. Cred ca probleme cu aerisirea. Nu recomand. Păcat aș dori să pun poze. Am gândac pe jos rușine. Aș fi plecat dar e 1:00noaptea. A zis ca dacă nu îmi convine să merg în parc.
Mihaela Necula
Mihaela Necula5 ani în urmă
Am câteva experiențe cu locurile de "dormit peste noapte", însă Joe Hostel m-a lăsat cu buza umflată. Să încep cu un review la prima vedere, când am intrat în cameră, un miros îmbâcsit, masă lipicioasă, podeaua lipicioasă iar patul + așternuturile miroseau a urină, vechi, neschimbate. Telecomanda nu funcționa și cearșafurile sintetice m-au lăsat să mă încing toată noaptea. Per ansamblu, o impresie foarte proastă și nu voi reveni. Curățenia lasă de dorit și baia se inundă de apă când faci duș.
V Tanase
V Tanase5 ani în urmă
Am dat banii degeaba, era vara si erau 30 de grade iar proprietarul ne lua telecomanda de la aerul conditionat la 11 seara, nu mi se pare normal asa ceva. Cand a trebuit sa eliberam camera ni s-a spus sa plecam la 11:15, dar la 11 fix a venit proprietarul si a tipat la noi sa plecam odata, pe un ton extrem de rautacios. Nu recomand deloc.
Călin Mărginean
Călin Mărginean2 ani în urmă
La plecare propritarii se certau cu o fostă clientă nemulțumită.... ca la ușa cortului ! Nu așa se face turism ! Încă de când am sosit ni s-a spus că la ora 10 dimineața trebuie să eliberăm camera de parcă ne doreau și plecați odată intrați în unitate. Când le-am spus că în alte hoteluri ora de plecare este 12 s-au supărat tare. Nu voi mai reveni la acest Hostel.
Locații recomandate