/Bucuresti/Hostal

Hotel Michelangelo

Strada Henri Coandă 25, București 010667, România

Hotel Michelangelo
Hostal
4.3
349 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XR+CM București, România
+40 721 795 899
hotelmichelangelo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bate Palma
Bate Palma2 ani în urmă
Am fost cazata la acest hotel 2 nopti pentru prima dată si ma bucur de alegerea făcută! Locatia este foarte limistita!Personalul este foarte drăguț efectiv iti dau o energie pozitivă prin atitudinea lor,curățenia este de nota 10 cand am intrat in camera mirosea foarte placut,lenjerii impecabile.Merita 10 stele.Hotel Michelangelo va rămâne alegerea mea forever de fiecare dată când voi veni la București
Benone Mihalcea
Benone Mihalcea3 ani în urmă
Are o locatie foarte buna,aproape de centru, pacat ca nu au parcare,oricum masina este in siguranta si afara ,pe strada, zona linistita ferita de traficul zgomotos.Camera curata ,dotata cu tot ce trebuie ,apa cala ,caldura,intr-un cuvant mi-a placut foarte mult.Raportat la calitatate, nivel de servicii, pre le dau nota maxima.Cel de la receptie era un tip foarte simpatic ,aveai ce sa discutii cu el, avea un bagaj bun de cultura generala.Nu m-ai vorbesc de cat de politicos era.M-ai rar vezi asa ceva.Voi reveni cu placere la acest hotel.
Petre Mihaiu
Petre Mihaiu4 ani în urmă
Un hotel micut, cochet, la doi pasi de blv Lascăr Catargiu, ferit de zgomotul bulevardului ,la 10 minute de mers pe jos de Piata Romana si in sens opus de sp. Gr. Alexandrescu. Camera spatioasa, curata cu mobilier nou si pat confortabil king size. Baia usor demodata cu prosoape curate dar uzate .Camerele pentru o persoana sunt mult mai mici si ar putea fi incomode pentru cei care ar sta mai mult timp. Micul dejun bun, fara mari pretentii cu produse poaspete si posibilitate de a bucura si un vegetarian. Personalul amabil si discret. Minibarul din camera a fost inexistent. Desi are 4 etaje, exista un lift silentios si comod. Pe asamblu sejurul a fost agreabil si in mod cert vom reveni.
Mihaela Chamseddine
Mihaela Chamseddine4 ani în urmă
Dna Director destul de mult sarcasm, aroganta cu margarete în par și deloc profesionist! Dna Director când mai dați anunțuri pentru un post de receptioner cu s au fără experiență specificați ca angajații viitor paznic de noapte fără salariu și contract de munca!
Carol Nagy Lakatos
Carol Nagy Lakatos5 ani în urmă
Locație excelent plasată in centrul orasului si totusi intr-o zonă linistită.
Pret corect intre serviciile si condițiile oferite si preț.
Mic dejun tip bufet , bogat si variat.
Posbilitate de-a servi o cafea la bufet oricănd in timpul zilei si seara.
Iza Arron
Iza Arron2 ani în urmă
imi permit si eu sa dau un ''feed-back'' negativ dnei Directoare D.,
in legatura cu modul de colaborare sau angajare pentru SPA,
Pai dna Directoare, afirmatia dvs '' asa s romanii '' si amenintarea dvs dragalasa '' ne mai intalnim noi in aceasta viata '' m-au amuzat teribil si determinat sa inteleg ca v-ati urmarit inca de la inceput propriul interes de a obtine GRATIS informatii de la minti briliante si puse in pratica ,si mai mult , training gratis pentru persoane - care nu au nici o legatura cu masajul si\sau limba romana , asta pentru ca va place forta de munca ieftina,si nu persoane pregatite !
Asa cum dvs prezentati clientului nota de plata ,atunci cand beneficiaza de serviciile structurii dvs ,orice roman destept ,instruit si certificat in masaj sau in orice alta activitate , va prezinta ''nota de plata''(se satura si pleaca) atunci cand ii CERETI sa va execute servicii GRATIS ,altele, decat activitatea lui propriu zisa ...cati nu v-au plecat ?
Amenintarea dvs nu ma sperie , si stiti de ce ?
- sunt destul de evoluata si nu limitata , si dupa cum ati vazut , chiar daca hotelul dvs este cotat cu 3 stele v-am adus masaj executat la mare Arta si atitudine de 5 stele ,idei puse pe hartie, instruire gratis altor persoane fara diploma in masaj sau cunostinte de masaj si lb.romana ,promovare servicii spa gratis , drept recunostinta am primit '' asa-s romanii''....asa sunt intr-adevar , dna Directoare , nu i poti fraieri prea mult ,nu te poti folosi prea mult de ei !
Si inca ceva dna Directoare , coordonarea personalului inseamna ORGANIZARE în dinamică pentru ca rezultă din : complexitate, diversitate și ineditul reacţiilor personalului , factori importanti care determină necesitatea unui “feed-back” operativ, si nu din diversiunile ieftine pe care dvs. le creati in jurul ''personalului ''
Concluzionand , luati-o mai usor cu amenintarile dna Directoare si faceti ceea ce spuneti la interviuri , nu mai dati anunturi aiurea de angajare sau colaborare ( se deconteaza transport,etc...) , daca doriti un '' feed-back'' operativ si permanent !
Alin Stefanache
Alin Stefanache2 ani în urmă
Este foarte bine pozitionat in centru ai acces la tot ceea ce vrei. Pretul este destul de decent. Recomand cu incredere.
Dorina Belli
Dorina Belli2 ani în urmă
O oază de liniște în centrul gălăgios al orașului. Camerele sunt elegante și foarte curate.Un hotel de nota 10
Locații recomandate