/Bucuresti/Hostal

Pensiunea Serban Gica

Pensiunea Serban, Durău 617130, România

Pensiunea Serban Gica
Hostal
4.7
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XWXF+89 Durău, România
+40 744 372 813
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florentina
Florentina2 ani în urmă
Aceasta este o pensiune creata cu dragoste pentru frumos, pentru oameni, atentie la detalii. E o pensiune făcută sa te simți ca in familie. Gazdele nu sunt doar profesioniști în domeniul ospitalității ci niște oameni deosebiți. Ne-au așteptat cu dragoste, am sunat când am coborât obosiți de pe munte și ne-au așteptat cu țuică fiarta, mâncare calda și delicioasa. Portii foarte mari, gustoase (chiar sunt profesioniști).
În concluzie camera noastră mare, spațioasă, aranjata cu gust, deosebit de curata respectând toate normele actuale, cald, balcon vedere la munte și la gradina. Mâncare delicioasa, mic dejun bogat cu produse si tradiționale și naturale. Peștele delicios, tochiturile la fel.
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
La Casa Serban vii turist si pleci prieten. Totul este la superlativ, locatie, curatenie, gastronomie, ospitalitate, un adevarat colt de rai!
Felicitari familiei Serban!!!
Silvia Cristina
Silvia Cristina2 ani în urmă
Fantastic. Cel mai gustos păstrăv, cele mai bune poale in brâu și nu numai, liniște și tot ce își dorește cineva de la o pensiune. Iar gazdele uffff cei mai delicioși oameni posibili. Mulțumesc .
Nicoleta sata
Nicoleta sata2 ani în urmă
Daca esti in cautare de liniste,relax si frumos aici la pensiunea Serban le gasesti pe toate si chiar mai mult de atat.As spune chiar opulenta! Domnul Serban te intampina si de bun venit iti ofera o cafea,o palinca sau o visinata f.f .buna.In curte esti cucerit de o gradina fermecatoare,cu multe flori absolut fermecatoare si frumos mirositoare.Micul dejun din abundanta si asa cum numai in Moldova ai parte,dar bineinteles gazdele isi pun semnatura si aici,in bunataturile care le ofera,deasemeni si cina pregatita de domnul Serban si doamna Mara din produse proaspete,locale si atenti la orice detaliu te fac sa te simti ,,in vacanta,,vorba domnului Serban!!
Dache gabriel
Dache gabriel2 ani în urmă
O locație frumoasa și liniștită! Proprietarii sunt foarte amabili și atenți la orice solicitare a turiștilor. Încă din momentul transmiterii solicitării privind disponibilitatea de cazare și pana la eliberarea camerei legătura cu proprietarii a fost foarte bună. Din punct de vedere al spațiului de cazare, este ok! Poate puțin cam încărcată camera dar este doar opinia personala raportată la propriile gusturi! În schimb priveliștea de pe terasa camerei spre Ceahlau este magnifică! Mâncarea este foarte gustoasa și porțiile mari! Nu se compară cu ce mănânci la restaurant! Recomand cu încredere aceasta pensiune pentru un sejur în Durau!
Ramona Cazacu
Ramona Cazacu2 ani în urmă
Totul la superlativ! Am fost cazata la multe pensiuni în România,în diferite colturi ale tarii,dar aici după mult timp am întâlnit adevărate gazde.Mancarea ff bună,curățenie ,sociabilitate din partea gazdelor!Nota 10 cu felicitari!
Sorina Galea
Sorina Galea2 ani în urmă
Minunat loc de vacanta la poalele masivului Ceahlau! Camere curate si ingrijite, gradina superba, gazde prietenoase si dornice sa ofere o sedere linistita si indestulatoare. Mancare absolut delicioasa pregatita la cerere pe loc, vin si prajituri din partea casei.
*Atentie celor care se sensibilizeaza usor la vederea blanurilor de ursi, vulpi, rasi, jderi, mistreti si a animalelor impaiate. Prezenta lor in living si sala de mese nu este deranjanta, dar e mai precaut sa cunoasteti acest aspect din avans.
Alice Lazar
Alice Lazar2 ani în urmă
O pensiune frumoasa cu gazde primitoare, locație foarte buna. Camere curate si confortabile. Singura problema este frigul din bucătăria separata. Deși se face foc la semineu e mare camera si nu se prea încălzește. Nu poți sta prea mult acolo. Vara trebuie sa fie bine.
Locații recomandate