/Bucuresti/Hostal

CASCADA

Durău 617130, România

CASCADA
Hostal
3.7
476 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XWXH+43 Durău, România
+40 233 256 668
hotelcascada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
IONUT TOFAN
IONUT TOFAN2 ani în urmă
Excepțional. Fără cuvinte. Dacă ar fi zece stele le as da pe toate. Curățenia este la superlativ, mâncare foarte bună, o locație perfecta pentru familii cu copii. Nu este harmalaie noaptea și te poți odihni, zona fiind necirculata de mașini. Este ultima locație exact la marginea pădurii. Parcare privata, cald în camere, preturi foarte bune.
Radu Gradinaru
Radu Gradinaru2 ani în urmă
Cazare foarte buna cu mic dejun inclus la un pret exceptional. Mancare faprte buna si gazde atente.
Mihaela Apostu
Mihaela Apostu2 ani în urmă
Hotel de 3 stele însă gazda lasa de dorit... domnul manager se certa la telefon, el fiind in birou dar cu usa deschisa. Am auzit toată cearta din camera... iar hotelul a fost frumos acum 30 de ani, ar merge renovat de la 0. De curățenie nu ma plâng, camera a fost foarte curată.
Rares C.C
Rares C.C2 ani în urmă
Locatia este frumoasa, curata, aproape de padure, insa prezenta patronului strica totul. Este coleric, cu limbaj vulgar, comportament agresiv si cu apucaturi de mic dictator. Daca vreti totusi sa va cazati la hotel,evitati discutiile cu aceasta persoana,va poate strica sederea. De aceea ii dau o stea si promit sa nu ma mai intorc niciodata.
Dana ilie
Dana ilie2 ani în urmă
Locația excelenta,in mijlocul naturii,cu un pârâu care trece prin fața ei,camere ok,decente,curate!
O terasă drăguță in fata hotelului,unde se poate servi masa ,însă serviciile lasă mult de dorit!
Personalul total nepregătit ,lipsa totala de ospitalitate,iar mâncarea este de a dreptul " tristă " și extrem de scumpă raportat la calitate ! De exemplu am cerut un cașcaval pane și mi au adus 2 cuburi de cașcaval pane din categoria celor congelate de la supermarket , aproape crud și total lipsit de gust ...și destul de scump!
Păcat ,mare păcat de loc ,are un potențial extraordinar!
Florin LILEA
Florin LILEA2 ani în urmă
Nu am fost cazat acolo, dar am mâncat la terasa anexa. Ospătărița amabila dar puțin cam împrăștiata. În loc de șalău cu garnitura de cartofi natur a adus șalău cu mămăliguță, chiflele nu le-a mai adus dar ne-am întâlnit cu ele la sfârșit când le-am găsit pe nota de plată. Tochitura moldovenească a fost destul de plată, aprox. 15 bucatele de carne de porc, carnea destul de uscata și lângă mămăligă, brânză și ou. Atât. Cordon bleu- subțire și din cauza asta prea uscat și tare, cașcavalul-un ingredient esential- aproape inexistent. Păstrăvul prăjit- bunicel, un pic cam uscat și obligatoriu curățat de piele, altfel are un gust ciudat, probabil uleiul a fost folosit de prea multe ori. Una peste alta, preturi mari și porții meschine.(păstrăvul era destul de micuț în farfurie, în schimb pe nota de plată a crescut ca voinicul din poveste). Ficățeii de pui cu mămăliguță au fost ok, dar pe nota de plată s-au transformat în ficat de porc. Am mai luat și o porție de păstrăv prăjit cu mămăliguță "TO GO", mămăliguța fiartă insuficient. În concluzie, n-aș mai repeta experienta.

I was not accommodated there, but I ate at the adjoining terrace. Kind but a little scattered waitress. Instead of the pikeperch with the natural potato garnish, she brought the pikeperch with polenta, she didn't bring the buns anymore, but we met them at the end when we found them on the bill. The Moldovan tochitura was quite flat, approx. 15 pieces of pork, fairly dry meat, no sausages în it. Cordon bleu - thin and therefore too dry and hard, cheese-a key ingredient- almost non-existent. Grandpa's fried trout, a bit dry and mandatory to clean the skin, otherwise it has a strange taste, probably the oil has been used too many times The trout was the smallest possible but instead, on the bill, it suddenly increased to normal size.. All in all, high prices and small portions. The chicken livers with polenta were ok, but on the bill they turned into pork liver. I also took a "to GO" portion of fried trout with polenta, insufficiently boiled polenta. In conclusion, I would not repeat the experience.
Florina Stefan
Florina Stefan2 ani în urmă
Noul Alcatraz. Doar daca alternativa e sa dormiti intr-un sant. La ora 10 hotelul se inchide si nu mai ai voie sa iesi din camera. Nici usa de la balcon nu mai ai voie sa o deschizi dupa 10, ca iese caldura si nenea patronul a facut foc la centrala. Si televizorul trebuie sa il inchizi la ora 10, ca altfel patronul ameninta ca te scoate afara din hotel si daca are si un pahar baut, devine violent si te ameninta cu bataia. Patron comunist, mancarea la fel, pacat de pozitionarea hotelului. O data ce ai scapat de acolo , fugi ce poti si nu te uita in urma.
Joseph
Joseph2 ani în urmă
Arată foarte bine, m-am simțit foarte bine și am dormi la fel de bine cum mă odihnesc acasă. Raportul calitate preț este foarte bun. Locația este foarte aproape de drumul spre cascadă si izolata de aglomerație. Adevărat, ar fi lucruri de schimbat dar este ok. Proprietarii sunt foarte drăguți, păcat că o vând.

Recomand cu încredere si eu personal voi mai reveni.
Locații recomandate