/Bucuresti/Hostal

Little Bucharest Old Town Hostel

15, Strada Smârdan Street, București 030167, România

Little Bucharest Old Town Hostel
Hostal
4.3
585 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JX+MX București, România
+40 786 055 287
littlebucharest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Johnny McBoy
Johnny McBoy4 ani în urmă
Locația ideală pentru un weekend de relaxare completă. Plasată excelent în apropiere de centrul orașului, lîngă toate punctele de interes. Recomand cu încredere, mai ales pentru modul în care am fost primit și cum s-au comportat cu mine în perioada în care am stat. Nu am absolut nimic de reproșat, m-am simțit extrem de bine și aș reveni cu cea mai mare plăcere. Am recomandat-o deja prietenilor și o voi recomanda în continuare.
Adrian Iov
Adrian Iov4 ani în urmă
Nu este cel mai bun Hostel, dar nici pe departe cel mai rău, este exact ceea ce așteptăm de la un Hostel,. Am ales camera cu 4 paturi si am stat foarte bine. Staff-ul prietenos, wi-fi, băile curate, totul în regulă!
Nu pot decat să vă multumesc pentru cazare!
Teodora Lianu
Teodora Lianu5 ani în urmă
Hostelul este amplasat chiar in inima Centrului Vechi, fiind aproape de toate atractiile turistice si avand o priveliste minunata. Este un spatiu modern, prietenos si curat.
MCKCelReal
MCKCelReal5 ani în urmă
O experienta groaznica ! Am fost in excursie cu clasa si am avut parte de o intamplare neplacuta ( am stat 6 in camera ) . Unui coleg i s-a rupt patul ( statea sus ) si a cazut peste cel de jos ! Am montat singuri acel pat .
3.Am facut iritatie de la perne si lenjerie, deoarece aveau clor .
Chiar nu ma asteptam !!!
Teo 7
Teo 75 ani în urmă
Priveliștea este foarte frumoasă datorită poziționării chiar în Centrul Vechi. Camerele sunt curate și confortabile, iar camera de zi este spațioasă și oferă o atmosferă placută pentru socializare. :)
Madalin benchia
Madalin benchia6 ani în urmă
Un loc superb, atmosfera este relaxanta, privelistea este, de asemenea, deosebita. Am avut ocazia sa particip la un training organizat in acest loc si pot sa spun ca am ramas suprins de locatie. Staff-ul este minunat, sunt deschisi si tin cont de parerea vizitatorilor. Recomand acest loc pentru toate motivele de mai sus.
Maria Madalina Pavel
Maria Madalina Pavel6 ani în urmă
Un loc foarte dragut, situat in inima Bucurestiului, aproape de Centrul Vechi si de arterele principale ale orasului. Personalul este foarte prietenos si saritor, iar atmosfera este una placuta. Voi revenii si pe viitor!
Hülya Cîlțea
Hülya Cîlțea7 ani în urmă
Condiții mizere. Nu se schimbă lenjeria sau prosoapele. Doar dacă insiști destul de mult. Apa rece. Căldură din când în când. Ne-am trezit înghețati. Și la checkout ne-a pus sa plătim o taxă de 10 eur... Pt ca am rupt lenjeria ( cum naiba sa rupi lenjeria) anw... Nerecomandabil.
Locații recomandate