/Bucuresti/Hostal

Hotel Bistrita

Durău 617130, România

Hotel Bistrita
Hostal
4.3
750 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XWXF+4V Durău, România
+40 731 018 386
bistrita-romania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
IONUT TOFAN
IONUT TOFAN2 ani în urmă
Totul la superlativ. Curățenia este exemplara camere călduroase cu paturi comode, iar mâncarea este foarte foarte bună făcută 90 la suta din produse naturale. Ideal de mers cu familia. Mulțumim personalului pentru răbdare amabilitate și profesionalism. Vom reveni de fiecare data cu drag.
Sorin Stanciu
Sorin Stanciu2 ani în urmă
Locație superba, peste așteptări. Servire impecabila, personal super. Amplasare extraordinară în apropierea pârtiei. Parcare proprie, camere spațioase, lift panoramic, câteva dintre atuurile hotelului.
CARWASH MMM Piatra Neamt
CARWASH MMM Piatra Neamt2 ani în urmă
Am oprit doar pentru un desert dar din păcate nu aveau decât clatite și papanași. Restaurantul necesita vizita unui designer... Recepția frumos amenajată pentru sărbători! Personalul amabil.
Augustin Preda
Augustin Preda2 ani în urmă
Totul la superlativ, personal, condiții de cazare (apartament VIP), multă linişte, priveliște (dublă) deosebită, curățenie, mic de jun diversificat.
Dana Ciobotaru
Dana Ciobotaru2 ani în urmă
Hotelul nu mai este de 4 stele. Mobilerul din camera s a degradat. Peretii din camera erau cu urme negre pe care le-am sters eu.La micul dejun ziceai ca esti la inmormantare, fara o muzica ambientala.Cafeaua se serveste in pahare de carton ca la dugheana din colt (inteleg ca este pandemie, dar nici chiar asa).Oricum nu face banii.
ILIESCU MADALINA
ILIESCU MADALINA2 ani în urmă
Pot descrie strict experienta din restaurant.
Domnișoara care se servea la masa nu avea nici o treaba cu ospataria, dar nici o treaba.
În ziua respectiva urcase pana pe Vf. Toaca și înapoi în Durau, în concluzie nu aveam mari pretentii de la viata, cu toate astea au reușit sa ma enerveze. Am cerut o porție de mici și o Stella, repet, pe simplu fără mari pretenții. Am primit o bere Stella lângă care se alfa un pahar murdar, tip sonda( ca cel pentru apa din bucătăria bunicii sau ca cel de la birtul din sat), zgariat. Am renunțat la pahar. Micii... bai nene... micii erau de 2 zile cu o crusta tare pe deasupra care se desprindea de conținut nu prea știu cum sa ii descriu. Cartofii congelati de la punga ( restaurant de hotel de 4 stele🤯🤯🤯) Senzație!! Am comandat și o porție de papanași și i-am primit arși. Eram asa de obosita și asa de flamanda încât am mancat, am plătit și am plecat. Pe acolo nu mai calc.
MaV DIET
MaV DIET2 ani în urmă
Cazare excelenta, personal amabil, poate menul ar trebui revizuit, nu prea multe alegeri si calitatea mancarii mi se pare ca a scazut comparativ cu acum doi ani. Exceptand aceasta e un loc frumos, curat cu personal amabil
Marius Cristian
Marius Cristian2 ani în urmă
Servire buna,dar mâncarea destul de proasta. Am comandat o tochitura,iar domnul bucătar a gătit niste salam cu kaiser. Sunt sigur că nu asta înseamnă tochitură.
Locații recomandate