/Bucuresti/Hostal

Welcome Hostel

Strada Teiul Doamnei 98, București 023584, România

Welcome Hostel
Hostal
4.1
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46G+MM București, România
+40 788 640 430
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Cristina
Dana Cristina4 ani în urmă
Am stat o zi, pe 2.12, cu fiica mea, ramanand in Bucuresti fara a sti, dinainte, asta. Am avut cel mai ieftin tarif. Camera in care am stat era mica, dar extrem de curata. Gasesti prosoape, produse de toaleta, prize suficiente, saltele comfortabile, caldura, TV, wifi cu semnal bun (si la etajul 2) si viteza buna (parola e afisata la receptie) si tot ce te poti astepta de la o camera a unei mici pensiuni. Apa se incalzeste foarte rapid. Au tinut sa ne dea bon de la casa de marcat. Frigider nu era, cel putin in camera in care am stat noi, dar am putut lasa medicamentele in cel al unei bucatarii. Personalul este foarte prietenos si saritor. Pe holuri si in camere se pastreaza linistea si nu iti da senzatia unui loc in care este un permanent "du-te vino". In jur sunt magazine cu tot ce puteti avea nevoie - inclusiv o alimentara non-stop - si se poate manca si la o pizzerie langa locatie. Este un cartier linistit si o zona usor accesibila. Daca ar fi sa caut o problema, n-as putea gasi niciuna. Cel mult... poate faptul ca plapuma nu avea cearceaf si pentru paturi erau lasate cearceafuri "de pat", simple, care nu erau "plic" - si astfel, nu puteau fi folosite. As recomanda acest loc si am reveni cu drag, ori de cate ori am avea nevoie. Multumim gazdelor pentru ospitalitate! :)
Gabriel Gaby
Gabriel Gaby4 ani în urmă
Naspa.. In fiecare dimineata persoana in varsta de la receptie imi da trezirea.. Ca masina mea trebuie mutata.. Loganu care de fiecare data era parcat in fata porti nu trebuia mutat, ca era al fiului lui.. Dupa o noapte de munca iti lipseste o trezire matinala? Omu mai e si irascibil si cu gura mare.. Nu recomand. Nu te poti odihni..
Diana Dobritoiu
Diana Dobritoiu4 ani în urmă
Camere cu mai multe paturi. Perfect pentru familii ce vor sa stea cu copii în cameră. Curățenie și confort.
Angel Veres
Angel Veres5 ani în urmă
Recomand!
Personal intelegator si atent la detalii.
Initial ma asteptam sa vad doar un alt hostel, insa mi-au depasit asteptarile! E un hotel doar ca mai mic; cu camere de 2 si 3 persoane, baie in camera, igiena maxima, prosoape, sampon, sapun, wifi, tv, sanitare noi. Iar toate astea plus pretul mic, pentru un hostel, e destul de rar.
Delia Popescu
Delia Popescu5 ani în urmă
Placut surprinsa! Am facut rezervarea telefonic, simplu si rapid, inclusiv pentru locul de parcare. Am poposit pentru o noapte in aceasta locatie. Este amplasata intr-o zona linistita, camera foarte curata, recent renovata, conditii foarte bune, personalul extrem de amabil. Recomand
Adrian Cretzu
Adrian Cretzu5 ani în urmă
Nu inteleg cum au pe booking nota 8+
Curatenia lasa de dorit, pereti foarte murdari...zdrangane toata gresia din camera si baie... asternuturile sunt de cand a fost infiintata cladirea...perdelele nu cred ca au mai fost spalate de un an ...daca stai in pat si misti un deget afla tot etajul ca ai miscat un deget in pat... camera aceasta are si balcon...imi pare rau cu nu am facut poza si in balcon... la cum arata dulapul, nu am avut curaj sa il si deschid ...sa mai aud comentarii cand veniti la mare ca gasiti camere murdare... dau o stea pentru ca nu pot da mai pitin ..
Cristiana Chiriac
Cristiana Chiriac5 ani în urmă
Mediu plăcut.Bucatarie proprie,unde poți mânca, găti mâncarea ta, pensiune liniștită,te poți odihni in liniște, magazine cu mâncare, piața aproape, televizor în cameră,baie proprie in fiecare camera.. Autobuz, metrou aproape de pensiune.
Vasile durac
Vasile durac2 ani în urmă
Ca o confirmare din pozele vechi care le aveam în arhivă electronică în care aveam o poză în care un pui de gândac umblă nestingherit in camera.
Locații recomandate