/Bucuresti/Hostal

New Era Hotel Bucharest

Strada Șelari 14, București 030069, România

New Era Hotel Bucharest
Hostal
4.5
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J2+97 București, România
+40 770 177 114
newerahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea AndreeaBostanica Bostanica
Andreea AndreeaBostanica Bostanica2 ani în urmă
De fiecare data cand ajung in București îmi place sa ma cazez
la New Era Hotel fiindca aici mereu ma simt ca acasa. Este un hotel foarte central si bine intretinut, camerele si atmosfera sunt superbe iar personalul hotelului foarte atent si primitor. Ma voi intoarce cu drag in acest loc!❤️
Andreea Fica
Andreea Fica2 ani în urmă
Camere spațioase, foarte curate si decor de bun gust. Locație chiar in buricul târgului, poti ajunge pe jos la toate punctele de atractie. Si ai la dispozitie o mulțime de variante de iesit la un pahar si o poveste. Personal extrem de amabil si mic dejun foarte bun. Multumim Gabriela pt recomandări. Revenim cu drag.
Gabriela Crasovan
Gabriela Crasovan2 ani în urmă
Locație avantajoasa. Metrou la 5min. Camere spațioase, pt copii am avut la dispoziție canapea extensibila. Mic dejun gustos, personal tare amabil și simpatic. Recomandam pt o vacanta cu familia în București
Ionut Mircea
Ionut Mircea2 ani în urmă
Super locatie, super conditii la un pret decent. Personal foarte amabil, am primit upgrade din partea casei...sarbatoream ziua sotiei. Revenim cu drag
Andrada Sorescu
Andrada Sorescu2 ani în urmă
Locație perfecta, se ajunge foarte ușor pe jos la tot ce se poate vizita. Metrou la 5 min de mers pe jos. Parcarea e asigurata si este inclusă in preț, la aproximativ 13 min de mers pe jos de hotel.
Echipa a fost tare faina, totul impecabil de curat si camerele spațioase. Revenim cu drag!!!
Adrian Buda
Adrian Buda2 ani în urmă
Locație top, personal tare fain, camere confortabile și dotate cu gust, mic dejun foarte bun servit in camera. Punct forte pt Centrul Vechi parcare asigurată.
GeoCad NORTH
GeoCad NORTH2 ani în urmă
Am fost 2 adulti si un bebe. Ne-am simtit foarte confortabil plus ca managerul ne-a oferit un patut pentru bebe si check-out la ora15:00, fara costuri suplimentare.
Hanne Hurduzeu
Hanne Hurduzeu2 ani în urmă
Locatie centrala, cladirea are un sarm aparte, decorul camerelor de o eleganta aparte. Mic dejun gustos. Personalul foarte amabil. Hotelul asigura parcare gratuita, pt noi a fost un avantaj.
Locații recomandate