/Bucuresti/Hostal

Atrium Hotel Bucharest City Center

Calea Moșilor 112, București 030167, România

Atrium Hotel Bucharest City Center
Hostal
4
532 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P5+2C București, România
+40 21 312 0477
atriumhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Codrin Curtianu
Codrin Curtianu2 ani în urmă
Recomand sincer. Este o calitate de patru stele la un preț foarte bun. Se vede ca se fac eforturi pentru a se oferi servicii de calitate în aceste vremuri urâte.
Mihai Descu
Mihai Descu2 ani în urmă
Camera murdara, lenjerie pat rupta, patata, , toaleta infecta, miros neplacut in camera, lipsa bon fiscal, Nu am rezistat decat 1 ora. 260 ron camera, exagerat . Pacat ca nu aveti optiune de a lasa si cateva poze
Catalin Corbu (M.C.M)
Catalin Corbu (M.C.M)2 ani în urmă
Manager_ul hotelului este de nota 10😘
O doamna cu carisma,draguta si foarte cool. Semnat...un sofer Bolt! Toata stima si respectul😘😘😘
Diana Botar
Diana Botar2 ani în urmă
Hotel curat, dichisit, cu personal amabil. Garaj mai greu accesibil, însă, încet, încet se poate gara.
Parfinov Alexandru
Parfinov Alexandru2 ani în urmă
Evitati!!!
Pretul pe trei nopti a fost 1000 Ron. Zona te face sa nu iesi seara la plimbare. Am ajuns la vineri la 18.00. Parcarea era plina. Pe strada, daca parchezi, ai varianta pe trotuar blocand trecerea pietonilor sau putin pe carosabil unde incurci tramvaiul. La receptie, personalul amabil. Dar, liftul din anii 90, pe hol, la et 2, mirosea a vechi, finisajele sunt la nivelul de motel tranzit Slobozia. In camera, miros de inchis, clar ca nu s-a facut curat recent. Verificam primele doua lucruri unde ar trebui sa fie luna: baia si patul. WC curat, par in cada. Ups. Patul are asternuturi vechi, gaurite, cearceaf murdar, fire de par sub perna si pilota, dar aranjat totul la linie. Cu un gust amar, am plecat sa cautam alta cazare. Angajatul de la receptie a fost chiar ok, fiinf constient de starea hotelului. Ce m-a frapat este faptul ca in curte erau parcate 6 motociclete HD cu numere de Olanda, in subsol si afara erau masini cu numere se Ucraina si Slovakia. Ce impresie isi fac oamenii astia? Am plecat ls Novotel.

In concluzie, evitati locatia!!!
Mircea-Dinu Bordiniuc
Mircea-Dinu Bordiniuc2 ani în urmă
O locație dezamăgitoare, în zona centrală dar situat pe o stradă lăturalnică dubioasă.
Este marketat ca având 4 stele însă nu face nici 2. Prețul afișat la recepție este 100 de euro, pe Booking apare la 75 dar cu reducere pana la 50. La banii ăștia găsiți alta cazare mai bună.
Accesul în parcarea subterana se face pe o rampa abruptă și extrem de îngustă, presărată cu urme ale ciocnirilor avute cu alte mașini. Dacă nu aveți cauciucuri bune sau ambreiajul face probleme NU coborâți că nu o mai scoateți de acolo.
Imaginile de pe internet cu camerele nu reflectă realitatea. Camera a fost mizerabilă, nu dopuri de vin și firimituri de covrigei pe jos, cada murdară, perdeaua de la duș mucegaita. Pe lenjerie și prosoape am găsit fire de par, ceea ce mi se pare dezgustator. Timp de cinci zile nu au facut curat decat o data si nu au schimbat prosoapele. Mobilierul este de proasta calitate, usa de la dulăpior cu frigider nu se închide, polița pe care stă chiuveta este coscovita, patul scârțâie. Frigiderul este gol, nu au minibar. Priveliștea de pe geam da intr-o casa derapanata.
Am fost dezamagit de personal. Cand am sunat sa confirm ora de check in mi-a răspuns un indian, care nu vorbea românește dar care s-a dovedit a fi cel mai amabil dintre angajați. Din păcate am rezervat pe Booking pentru cinci zile, cu mic dejun inclus. Mare greșeală, micul dejun nu corespunde cu ceea ce prezintă în imagini. Au avut în fiecare zi același meniu, crenvursti de slaba calitate fierti fără sare, omleta fără gust, cabanos, mezeluri, ceva branza, maslin, roșii, castraveti ardei, cereale. Deși spun ca micul dejun se poate lua între orele 7:30 și 10:30 e
Dacă ajungi după ora 9 este posibil sa nu găsești mare lucru și nu se obosesc sa reumple platourile deși au hotelul plin. Când am solicitat doamnei de la bucătărie sa mai aducă ceva deoarece erau câțiva turiști străini surprinși ca nu exista mai nimic, aceasta a fost extrem de recalcitranta. S-a dus la bucătărie trântind și a trântit un platou cu câteva felii de salam pe masa, zicând "Pai daca vii la 10" menționez ca era ora 9 30. Din câte știu la un hotel poți lua masa la ce ora dorești, în limita programului lor, ar trebui sa asigure același meniu turiștilor, ca nu e cantina. În plus nu are nicio relevanta ora, dacă ar fi venit toți turiștii de la ora 7:30 oricum ar fi rămas fără mâncare și ar fi trebuit să aducă alte platouri.
Am fost extrem de nemulțumit de atitudine, am solicitat sa discut cu managerul însă indianul de la recepție a spus ca e zi libera și nu este la hotel. Astfel încât a doua zi am discutat cu o alta persoana, un domn puțin mai bronzat, care mi-a spus ca s-a uitat pe camere și ca el a văzut ca era după ora 10:30, ceea ce era în mod evident o minciuna deoarece eu la 10 eram deja la un examen. Aceasta întâmplare precum și modul imoral prin care a încercat să nege responsabilitatea sunt motivele pentru care am scris recenzia negativă.
Popaionutz85 Ionutzpopa85
Popaionutz85 Ionutzpopa852 ani în urmă
Un zgomot insuportabil din cauza tramvaielor, cearsaful rupt în toate felurile, în rest ar fi ok!
Razvan Moldovan
Razvan Moldovan2 ani în urmă
Parchetul de 1 deged distanta ială cum se vede în poze...
Locații recomandate