/Bucuresti/Hostal

Ibis Styles Bucharest Erbas

Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu 27, București 014292, România

Ibis Styles Bucharest Erbas
Hostal
4.7
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MW+HV București, România
+40 31 405 2020
all.accor.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carla Mocanu
Carla Mocanu2 ani în urmă
Un ambient foarte placut, restaurantul cochet si intim, mancarea foarte buna, recomand cu caldura "Meniul zilei" la Ibys Styles Bucharest Erbas! Personal profesionist foarte atent si prompt inj relatia cu clientul.
SIMONA PLESCA
SIMONA PLESCA2 ani în urmă
Desi am oferit administratiei un raspuns la chestionarul care mi-a fost transmis pe mail, consider ca am obligatia morala sa revin cu un raspuns mai cuprinzator, fiindca locatia aceasta si, mai ales, oamenii ei chiar merita!
Pana toamna trecuta, nu am mai stat intr-un hotel de trei stele de vreo 15 ani si am optat pentru aceasta locatie fiindca imi oferea un serviciu vital pentru mine la acel moment: m-au primit cu catelusa mea Labrador, care fusese operata in acea zi. Si iata ca, pornind de la Alma, am primit de la viata o mare lectie: sa nu ai idei preconcepute si sa te indrepti cu drag catre orice loc care te primeste cu drag!
Si cu drag am fost primita! M-au ajutat oamenii acestia sa-mi duc bagajele, sa-mi duc catelusa, care cantarea atunci vreo 35 de kg; peste tot, receptie, restaurant, etc am intalnit numai amabilitate, prietenie si, cel mai important, SINCERITATE; oamenii astia erau sincer buni si primitori!
Camera extrem de curata, asternuturi, prosoape impecabile; un pat fantastic, eu avand probleme cu spatele, liniste in tot hotelul.
Super-mancare si super-servire la restaurant; ziua m-a servit un domn, dar seara- o doamna; am " trancanit " cu ei ca intre prieteni; servire prompta, pulpa de miel brezata- un vis! ( si acum, pe 17.01.2022 , am comandat din nou); am cerut bauturi racoritoare pe care nu le aveau, nicio problema- s-au straduit si au preparat ceva asemanator, absolut delicios!
De doua ori am stat la Ibis, de fiecare data cu cate un catel; acum am revenit cu Thor- 50 kg, tot pentru o operatie; a fost absolut la fel, fantastic, parca nici nu plecasem niciodata de acolo!
Locatie noua, cu design modern, tineresc, unde eu, o femeie de 52 de ani, m-am simtit ca de-a casei!
Bravo voua, minuni de oameni si felicitari managementului pentru asa selectie de personal!
Va multumesc si voi reveni cu mare drag!
Tudor mocan
Tudor mocan2 ani în urmă
Este unul dintre hotelurile in care poti sa spui ca le are pe toate, incepand cu un staff extrem de amabil si de atent la nevoile clientilor terminând cu o camera extrem de primitoare.Un alt aspect pe care il pot recomanda sunt paturile comfortabile si inca care chiar incapi( am 1,93m) si chiar m-am putut intinde fara grijia ca imi pica picioarele afara.
Insa cireasa de pe tort o reprezintă mancarea care este foarte diversificată( in special micul dejun care încorporează intreg spectrul nutritiv pornind de la legume proaspete, humus si sunca si branzeturi de calitate )si extrem de gustoasa ( aici trebuie sa vorbesc despre desert care e întotdeauna perfect din toate punctele de vedere).
In concluzie, un hotel la care m-aș întoarce de fiecare data fara sa ezit.
OM LAD
OM LAD2 ani în urmă
Hotelul este minunat. Este o experienta placuta de fiecare data, cu camere confortabile, mancare super buna si staff amabil. Recomand cu caldura!
Maria cunningham
Maria cunningham2 ani în urmă
Din toate punctele de vedere, șederea aici te face să-ți dorești sa te întorci. Personal amabil, corect, curățenia de excepție, cât despre mâncare toul este gustos, proaspăt și f.bine prezentat!
Lungu Laura
Lungu Laura2 ani în urmă
Mâncare bună, personal f amabil și eficient, camere spațioase, curate și elegante. Am fost cu echipa și vom reveni la fiecare deplasare la Buc.
Gheorghita Iuliu Rusu
Gheorghita Iuliu Rusu2 ani în urmă
Cel mai bun hotel la care am stat vreodata...mancare si service excelente.Voi reveni cu siguranta!
Laurentiu Antoche
Laurentiu Antoche2 ani în urmă
Hotel curat , personal amabil și atent, camere curate , modern, mâncare bună , chiar suntem mulțumiți.
Locații recomandate