/Brasov/Hostal

Clementina

Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea 35, Brașov 500003, România

Clementina
Hostal
4.3
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJR4+V7 Brașov, România
+40 268 472 450
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Vatamanu
Mihaela Vatamanu2 ani în urmă
O experiență frumoasă am avut la casa Clementina. Condiții foarte bune, merită să fie 4*, locația superbă, priveliștea magnifică! Recomand cu încredere!!!
Timnea Relu Ilie
Timnea Relu Ilie4 ani în urmă
Per total este ok, aproape de centru, exista o recepție, parcarea este 14 lei, fiind cam puține locuri de parcare, cel mai mare minus este căldura care nu este constanta si peste noapte este frig in camere.
Chef De Ducă !
Chef De Ducă !4 ani în urmă
Plus: Locatie in zona linistită, camere mari cu baie mare. Acces la bucatarie dotata cu tot ce trebuie. Personal amabil.
Minus: probleme cu caldura in camere. Termostatul este blocat pe o anumita temperatură si nu poti regla temperatura, din această cauza noaptea se face frig in camera, ceea ce nu este in regula.
Kiya171
Kiya1714 ani în urmă
Nu am stat deoarece pe internet era un pret cand am sunat ni s a cerut un alt pret mult mai mare. Specific ca era pretul actualizat la ziua in curs. Am cerut o camera dubla si s a cerut pretul pt apartamentul de 3 camere (cel afisat pe site)
Lucian Nicolaua
Lucian Nicolaua4 ani în urmă
Locatia este foarte aproape de Centrul vechi si de majoritatea obiectivelor turistice. Avem deja doua vizite la aceasta locatie in acest an. Raportul calitate pret este "suspect" de bun :) .
Mioara
Mioara5 ani în urmă
Pensiunea e placuta, camera mare, baia curata dar rece iar jacuzzi nu functiuna perfect. Pacat pentru pozitie, daca esti fara masina te distruge urcatul si coboratul strazi care e in rampa.Sunt 15-20 de minute pe jos pana in centru, nu e mult, dar noi dupa doua zile eram distrusi de mijloc si picioare. Am fost obligati sa anulam prenotarea. Proprietarul, o persoana egocentrica si prost educata nu a inteles ca obligul sau e de a oferi ospitalitate si satisfactie clientilor sai, nu de a ataca verbal si ai jigni. Am spus de la inceput ca suntem de acord sa platim un penal pentru anulare. Dar faptul de a fi grosolan ii face multa placere, mesajul cu care ne anunta ca daca nu platim 45,00ron in maxim o ora vom fi EVACUATI...Domnule Proprietar, faptul ca ati uitat de ospitalitate, ati uitat si de matematica, 45 de ron fac 10€ nu 15€ cat ati cerut. Pentru noi 5€ nu inseamna nimic dar comportamentul Vostru va va aduce mai multe pierderi decat cateva zile anulate de un client. Va consiliem un curs de manager, va fi util pe viitor.
CRISTI MIHAILA
CRISTI MIHAILA5 ani în urmă
Condițiile nu sunt deloc pe măsura prețului....luminile nu sunt funcționale....nu sunt becuri in lustre..iar cele care sunt nu sunt funcționale....în camera este frig,foarte frig, caloriferele sunt călduțe și nu fac față....se poate compara cu o peșteră, fără lumină și căldură....se cere taxa daca dorești să intri cu mașina...
Pro
- camerele sunt mari(baia cat o cameră)
- acces la bucătărie
- personal amabil
Cristina Tita
Cristina Tita5 ani în urmă
Cameră mare cu terasă,baie foarte mare cu cabina de dus si cadă jacuzzi care functionează perfect.Totul foarte curat si decorat cu mult bun gust.Liniste ,priveliște minunata de la balcon.Bucătărie super utilata.Bravo Casa Clementina!Cât timp exista oameni care investesc in calitate,mai avem speranta cu turismul românesc!
Locații recomandate