/Brasov/Hostal

Grand Hotel Brasov

Strada Gării Noua 6, Brașov 500314, România

Grand Hotel Brasov
Hostal
4.4
503 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ8M+7V Brașov, România
+40 268 336 797
grand-hotel.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Grand Hotel Brasov
Scrie o recenzie
Ana Safciu
Ana Safciu162 zile în urmă
4 stele doar pe hartie.
Foarte respingătoare doamna bruneta de la receptie, cada cu jacuzzi era doar de decor pentru ca in aparenta nu funcționa. Sa nu mai vorbim despre faptul ca am găsit-o murdara. Micul dejun bun, diversificat. Parcare insuficienta pt nr de camere. Dacă părăsești hotelul noaptea trebuie sa aștepți sa ți deschidă cineva interfonul când vii, s ar fi putut face ceva sa ai acces mai rapid.
Am solicitat și platit camera cu balcon și am primit fără.
Mihaela Mihaila
Mihaela Mihaila162 zile în urmă
O vacanta frumoasa, relaxanta alaturi de cei dragi, intr-un loc frumos, elegant, curat, primitor! Daca vrei sa te simti relaxat si rasfatat, aici gasiti acest lucru! Personalul e super dragut, curatenia este asigurata corespunzator, in fiecare zi. Masa se serveste in conditii foarte bune, totul fiind delicat pregatit! Multumim! Cu siguranta o sa revenim.
Daca doresti sa te relaxezi spre seara, sauna te asteapta si, D-ra Elvira asigura un masaj relaxant cu adevarat! Pur si simplu magnific! Recomand si acord nota maxima! 😇😇😇
Stefan Delinschi
Stefan Delinschi162 zile în urmă
Superb, amabilitatea din partea personalului , mic dejun foarte variat și gustos. Camere mari și spatioase.
Luiza Dinu
Luiza Dinu162 zile în urmă
Superb! Amabilitate din partea personalului, curatenie, camera splendidă. Speram sa avem ocazia sa ne intoarcem.
Iuliana daniela vasile
Iuliana daniela vasile162 zile în urmă
Servicii foarte bune, micul dejun excelent ,personal foarte amabil, cu siguranță vom mai reveni!
Lavinius Ungureanu
Lavinius Ungureanu315 zile în urmă
O mini-vacanță de 2 nopți excelentă. Ne-a plăcut foarte mult piscina, micul dejun, camera mare, curată și mai ales baia ❤ imensă cu cadă cu jacuzzi, iar personalul extrem de politicos ne-a pus la dispoziție orice am avut nevoie. Vom reveni!
Irina Elena
Irina Elena2 ani în urmă
Apa cald lipsa, caldura lipsa. Nu recomand! Personal amabil dar doar atât. Curățenie a lăsat de dorit mai ales la baie. Cu apa calda a fost o mare problema. Am sunat de trei la receptie pentru apa calda și nimic …au oprit caldura pentru apa calda și nimic…rezultatul nici apa și nici caldura. NU RECOMAND! Prețuri foarte piperate pentru ceea ce oferă.
Florentina Olteanu
Florentina Olteanu2 ani în urmă
La domeniul curatenie mai au de lucrat(comoda de langa pat era murdara). Micul dejun bun si variat. Privelistea frumoasa din baie. Parcarea este prea mica pentru numarul de camere.
Locații recomandate