/Brasov/Hostal

Casa Viorel

Strada Poiana lui Stechil, Brașov 500001, România

Casa Viorel
Hostal
4.8
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HHX6+3P Brașov, România
hotelohma.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Aurelia Balan
Aurelia Balan2 ani în urmă
Mî.a placut!Este o oaza de liniste unde te poti relaxa.Ospatarii ar trebui să fie un pic mai amabili ,am avut impresia că se uita la tine cît înghiți,un pic cam sufocanti.
Radu Adrian
Radu Adrian2 ani în urmă
O oază de liniște în inima muntelui, chiar dacă se află într-o perioadă de tranziție. Personal amabil, curățenie, mic dejun acceptabil( dacă nu au pe masă anumite produse poți comanda și ți se prepară în scurt timp), loc de parcare generos, spațiu de plimbare și relaxare, loc suficient de joacă pentru copii, grătar, foc de tabără. Un loc de înnoptat pentru o vacanță în Poiana Brașov.
Ella Stoica
Ella Stoica2 ani în urmă
Locație excelenta :) camera cu balcon, view spre pădure/munti. Curătenie, primitor, oameni foarte amabili și calzi. Ne au fost puse la dispoziție si halate de baie si întrebați dacă este în regulă tot. Micul dejun diversificat si foarte gustos. De apreciat foarte mult faptul ca am avut cafea la aparat inclusă în micul dejun. O cafea super bună! Recomand persoanelor care doresc să se bucure de liniște și de priveliste !
Chiru Adrian
Chiru Adrian2 ani în urmă
Gazde calificate, primitoare, curat, liniște.
Recomand cu căldură!
Gabriela Iosif
Gabriela Iosif2 ani în urmă
Camera este spațioasă, am avut și canapea pentru nepoțel. Este o locație excelentă, în mijlocul naturii, peisajul de iarna deosebit. Micul dejun inclus este bogat, diversificat, personalul discret, eficient.
Plimbarea cu poneiul este specială, un moment pe care copilul n-o să-l uite. Recomand cu convingere locația, serviciile... totul.
Patrickzxm
Patrickzxm2 ani în urmă
Atmosfera : buna, sunt multe facilitati afara inclusiv un loc de joaca cu tiroliene si alte obstacole pentru copii. Calaritul cu ponei un pic cam scump dar copiii s-au simtit bine.4 stele
Mancarea : buna, se poate un pic mai bine. Produse specific de munte sa zicem 3 stele
Cazarea : buna, nu excelenta, dar spatiul este cu siguranta un punct forte. Foarte generos . 4 stele
In medie 4 stele meritate pentru spatiul de cazare.
Lucian M
Lucian M2 ani în urmă
Unul dintre locurile de suflet.
- linistea si pozitionarea este atuul acestui loc.
- camerele spatioase si curate
- caii
Am fi vrut ca si in anii precedenți in care am venit aici, sa vedem caii liberi prin curtea proprietatii. Recomand achizitionarea calutilor mai mici (ponei) pt a putea plimba si micuți turistii.
Albrecht Klein
Albrecht Klein2 ani în urmă
Un sejur foarte relaxant garantează acest Hotel, la marginea pădurii, cu multă liniște și aer cu adevărat curat, locul unde ești primit cu drag și unde te poți relaxa și încărca cu mic cu mare.
Personal foarte primitor, condiții foarte bune de cazare, multe posibilități de petrecere a timpului pe orice vreme și în orice anotimp.
Locații recomandate