/Brasov/Hostal

Apollonia

Strada Neagoe Basarab 7, Brașov 500002, România

Apollonia
Hostal
4
938 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJW2+5V Brașov, România
+40 766 681 717
hotelapollonia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Valentin
Constantin Valentin2 ani în urmă
Contra:
- tapițeria patului, ruptă/deșirată;
- mobilă lovită/găurită pe alocuri;
- tv-ul avea semnal ca în anii 80, adică prindeam câteva posturi;
- presiune foarte scăzută a apei;
- aerul condiționat a fost unul portabil și nefuncțional;
- am parcat la 7-800m, cu plata, fiindcă parcarea hotelului a fost prost gestionată... unii parcând pe două locuri;
- pe site-ul lor, dar și pe booking, la apartament pentru 4 persoane, scrie că sunt 2 dormitoare, cand defapt este un dormitor și un living/sufragerie;
- pe sub uși, este distanță de un deget, de aceea orice miros este pe coridor și orice sunet, intră în cameră, să nu mai zic de curent.

Pro:
- mic dejun consistent, tip bufet, în cantități generoase.

În cele din urmă, este doar un hotel de tranzit, nu un hotel la care să te întorci, fiindcă pozele sunt foarte cochete, însă realitatea este total diferită.
CATELA VIRLAN
CATELA VIRLAN2 ani în urmă
Desi era dimineața devreme, am putut sa ne cazam, am coborat la micul dejun, timp in care personalul a fost tare amabil. Micul dejun de Craciun a fost ca la mama acasă, produse gustoase, bio. Camerele noastre imaculate, posibilitatea de a suna la receptie 24 ore. A fost minunat, recomandam si vom reveni.
Bogdan Matei
Bogdan Matei2 ani în urmă
Prosoapele au fost vechi, saltea uzată ii simți arcurile in coaste, semnal tv foarte prost, telecomanda lipita cu scoci... Singurele plusuri sunt poziția si locul de parcare a mașinii, in rest totul vechi si murdar
Alina Ratala
Alina Ratala2 ani în urmă
Miros foarte, foarte urat in baie care am inteles ca nu se poate rezolva. Peretii dintre camere foarte subtiri, se aude orice zgomot din camera vecina, ceea ce este foarte deranjant daca vrei sa dormi la ore tarzii iar "vecinii" au chef de altele...
Dr Roxana Cozubas
Dr Roxana Cozubas2 ani în urmă
Parcare mare, camera mai mult decat decenta, personal amabil, mic dejun absolut superb (bufet suedez, ceea ce nu prea mai gasesti), totul la superlativ, multumim!
Carmen Chisca
Carmen Chisca2 ani în urmă
Recomand din suflet. Sunteti o echipa de oameni minunati! Am avut parte de o experienta pe placul meu – personal amabil si serviabil (am primit raspuns la toate intrebarile si rezolvare sau alternativa la toate situatiile). Va felicit pentru felul in care gestionati situatia si ii faceti pe oaspeti sa se simta confortabil, ca la ei acasa. Mult succes!
Silvia O
Silvia O2 ani în urmă
Nu am vazut nicaieri aparatul de aer conditionat plasat langa pat pe podea, de asa natura incat sa nu te poti urca sau da jos din pat. In baie era un miros oribil de canalizare, in rest curat.
Alexei
Alexei2 ani în urmă
2 adulti si un copil 2 ani
Nu merita 740 lei 3 nopti o "camera dubla" dintr-un corp de cladire din curtea asa zisului "hotel" de 3 stele. Am primit o camera de 10mp cu tot cu baie, un pat subred si o saltea deplorabila, cu pilota si cearsaf de 1 persoana. In pozele de pe travelminit era cu totul altceva. Daca vreti sa va doara spatele din cauza saltelei poftiti va rog la apollonia. Parcare inghesuita, wifi prost, mic dejun care include omleta preparata cu o zi in urma...
Locații recomandate