/Brasov/Hostal

Bella Muzica

Piața Sfatului 19, Brașov 500026, România

Bella Muzica
Hostal
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRQ+P6 Brașov, România
+40 268 477 956
bellamuzica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Orzan
Constantin Orzan2 ani în urmă
O locație foarte frumoasă, poziționată fix in centru, curățenie în camere, despre restaurant personalul un pic indiferent cu persoanele care sunt cazate în hotel. Totul a fost bine personalul de la recepție foarte amabil. Pot spune că se poate reveni
Roxana Dumitru
Roxana Dumitru2 ani în urmă
Excelent din toate punctele de vedere.
Locație, aspectul și dotarea camerelor, amabilitatea personalului, priceperea bucătarilor.
Voi reveni cu drag pentru cazare sau doar pentru a servi masa.
Recomand.
Maryifrim
Maryifrim2 ani în urmă
Restaurant decorat cu bun gust, elegant si rustic in acelasi timp. Servire ireprosabila, preparate delicioase!
Ana Maria. S
Ana Maria. S2 ani în urmă
Recomand Bella Muzica tuturor celor care ajung în Brașov. Un loc minunat, curat și cu un personal excelent! Cu siguranță voi reveni cât mai curând.
Emilia Grosu
Emilia Grosu2 ani în urmă
Hotel de 3* situat in Piața Sfatului. Curtenia este exemplară, mâncarea este foarte buna. Camerele sunt foarte mici, baia este extrem de mica, însă aceste aspecte sunt deranjante sau nu. E totusi un hotel de 3* în centrul Brașovului și tarifele de cazare au fost de bun simț.
Singurele aspecte la care as avea un pic de obiectat: paturile din camere sunt foarte micuțe, un adult neputandu-se înveli cum trebuie dpmdv (dar este foarte cald in camera deci nu e neapărat nevoie de paturi), și micul dejun ar putea fi mai variat/ bogat.
V Anca
V Anca2 ani în urmă
A 3a oara cand vin in Bv si ma cazez aici. Este extrem de bine situat, totul este f curat, camera extrem de frumoasa, frumos mobilate, bai f frumoase. La mansarda sunt geamuri Velux si se aude super frumos ploaia. Restaurantul este in subsol, ca un beci, extrem de frumos amenajat, intim, o muzica EXCELENTA,te simti in alti ani... Mancarea: portii mari, extrem de gustoase, socatav-o recomand f tare. Totul la superlativ !!
Rbroberto
Rbroberto2 ani în urmă
Local cu ambianta placuta. Noi am stat in "beci", unde va sfatuiesc sa nu stati daca aveti claustrofobie. Servirea asa si asa, portiile mici dar mancarea de calitate. Ar trebui, cred eu, mai multa atentie la detalii. Nu e suficient sa te pozitionezi in centrul orasului, concurenta e foarte mare si daca iti doresti ca sa fidelizezi clientii, trebuie sa oferi mai mult.
Maria Manea
Maria Manea2 ani în urmă
O locatie eleganta,bucatari priceputi.
Preparate gatite cu gust si dragoste si o servire ireprosabila.
Mi-a placut si va recomand sa vizitati aceasta locatie cand vizitati Brasovul.
Locații recomandate