/Brasov/Hostal

Hotel HO2 Poiana Marului

Poiana Marului Nr. 112 Poiana Mărului, Jud, Poiana Mărului 327439, România

Hotel HO2 Poiana Marului
Hostal
4.4
431 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG2V+J4 Poiana Mărului, România
+40 726 458 213
ho2poianamarului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raluca Alina
Raluca Alina2 ani în urmă
Am petrecut cumpana dintre ani la acest hotel si va pot spune ca a fost ceva foarte frumos. Raport calitate-pret perfect. Mancare buna, foarte cald in hotel, parcare spatioasa, personal amabil, proprietara foarte implicata, atv-uri la diapozitie contra-cost, terasa, foc de artificii, DJ, foc de tabara, lampioane, ce iti poti dori mai mult?
Emil777 Terpea
Emil777 Terpea2 ani în urmă
Pacat ca nu se pot da mai multe stele
Cazare foarte buna (a fost un miros de tigari,din pacate s-a fumat in camera noastra inainte sa ne cazam noi,dar am ignorat acel lucru),cu un view superb. Angajatii de nota 10+,saritori si foarte atenti. O sa revenim si o sa promovam acest hotel la toata lumea. Multumim frumos si ne revedem cu drag in februarie!
Ramona Balaban
Ramona Balaban2 ani în urmă
Locație foarte frumoasă, se poate închiria atv pentru a vizita locurile minunate din această zonă. Mâncarea foarte bună la restaurant și terasa.
Ioana Stef
Ioana Stef2 ani în urmă
7 persoane. Am vrut sa luam masa si au refuzat categoric sa ne lase sa mutam o bancuta ca sa aibe loc si copiii la masa. Nu ar fi incurcat cu absolut nimic. Ar fi putut incerca sa gaseasca o solutie, dar pur si simplu nu s-au deranjat. In schimb accepta ca 2 persoane sa ocupe o masa de 6-8 persoane, avand in vedere ca erau destule mese libere. Cu siguranta NUvom reveni!

Sa va fie rușine pt raspunsul postat.
Ni s-a oferit o masa pe o terasa inchisa cu plastic, afara fiind 30⁰ C....cat despre a doua varianta, am fi acceptat-o bucurosi daca ni s-ar fi oferit. Nu va faceti griji, nu am ramas nemancati.... :))
Mirabela Ursu
Mirabela Ursu2 ani în urmă
Am fost cazată pentru un weekend împreună cu un grup mare de prieteni. Camera are izolare fonică bună și am avut parte de o priveliște minunată. Mâncarea a fost bună și porțiile potrivite. Locația este frumoasă, în schimb, ne-a dezamăgit foarte mult personalul hotelului, în special managementul. Nu am simțit că au fost deschiși la comunicarea cu turiștii și la sugestiile primite. Ne-am trezit că ni se impune o taxă hotelieră deoarece nu am respectat regulile legate de consumare de băuturi alcoolice din exterior. Mi-ar fi plăcut ca această taxă să ne fie comunicată înainte să ne cazăm, nu stabilită peste noapte. Ba mai mult, la plecare, pe lângă această taxă, aproape toți am avut nota de plată ușor umflată ceea ce mi s-a părut foarte neprofesionist. (Apăreau pe bon și alte taxe hoteliere nejustificate pe care nu le-am plătit până la urmă.)
Cata Feidi
Cata Feidi2 ani în urmă
Costuri adiționale introduse la sfârșit de ședere care nu au fost discutate în prealabil, rușinos. Nu va așteptați la petreceri dacă veniți aici, nu aveți voie sa ascultați muzica la un nivel decent pentru ca la cel mai mic zgomot e prezenta politia montana.
Foc de tabăra făcut în batjocura, a ținut maxim 20 de minute dar pentru care au cerut bani(10 lei de persoana și am fost 50 de persoane, adică 500 lei)
Au introdus o taxa de 10 lei pe zi/persoana => adică 1000 lei în total doar taxa pentru ca am mai consumat pe lângă și băuturi aduse de noi deși am consumat și de la ei de la bar.
Nu recomand pentru grupuri mari.
Multz eduard
Multz eduard2 ani în urmă
Drumul până la hotel este destul de precar ... cu o masina mai joasa esti nevoit sa parcurgi app 15km cu viteza de 40km/h ... o data ajunsi la destinatie avem o parcare putin in lateralul hotelului iar la intrare avem o mica receptie si sala de mese cu un mic barulet .
Micul dejun este de tip bufet fiind compus din cereale pt copii lapte cafea salam brânză unt miere zacusca pâine ceai etc ... prânzul incepe cu ora 12 si este destul de generos ... la ora 22 se inchide .
Camerele sunt curate spre foarte curate ... si ce e important iarna au caldura din belsug ... pt *** avand destule ... noptiera pat dublu sau simplu dulap un frigider mic baie cu cabina de dus foen sampon prosoape care se schimba regulat ... mi a placut faptul ca mobilierul da o nota de retro ... ca la bunica la sat .
Pt cei care vin vara se poate opta pt servirea mesei in spatele hotelului la o terasa generoasa chiar langa râu si cu vedere spre muntele Tarcu . Tot aici avem amenajat un loc special de joaca pt copii .
Pt amatorii de drumetii hotelul pune la dispozitie câteva atv uri iar dupa o binemeritata plimbare ne putem relaxa intr un ciubar generos de 4 persoane .
Sper ca am cuprins cele mai importante aspecte ... eventual revin cu un update .
Leonica Popescu
Leonica Popescu2 ani în urmă
F.seriosi si ospitalieri. Personal amabil, mâncare bună, diversificată. Un loc de refugiu din oraș!
Locații recomandate