/Brasov/Hostal

Hotel Aro Palace

Bulevardul Eroilor 27, Brașov 500030, România

Hotel Aro Palace
Hostal
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWR+26 Brașov, România
+40 268 478 800
aro-palace.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Maierean
Elena Maierean2 ani în urmă
Incep prin a va spune ca elemente din trecut ...combinate cu ceva din zilele noastre. Unele combinatii sunt mai reusite, altele sunt mai putin reusite. Ma asteptam la altceva...dar ce mi-am imaginat cu ce am gasit la fata locului nu a fost chiar de 5 stele. Un 4,5 stele cred ca este mai corect, din punctul meu de vedere. Camera mare, curata, baie la fel, restaurant ...asa si asa. Piscina curata, apa calda, atmosfera draguta. Locatia foarte faina...cu parcarea pe care o platesti, desi nu este corect. Ai musafiri...trebuie sa le dai si loc de parcare. Deci mai avem de invatat de la turismul din afara tarii. Mic dejun...dragut, nimic special.
Mircea Maftei
Mircea Maftei2 ani în urmă
Niște tâlhari.. în calitate de ghid de turism am parcat să las niște turiști, i-am asistat la cazare dar nu am putut părăsi parcarea până nu am achitat 10 lei pt 15 minute staționate acolo.. sper să dea faliment repede hotelul ăsta așa-zis de 5 stele iar specia de mizerabili care-l păstorește să dispară de pe suprafața pământului.
Marian-Alin Lita
Marian-Alin Lita2 ani în urmă
Este curățenie, nu exista spațiu de joaca pentru copii în caz ca veniti cu copil mic, piscina este mare, un pic rece, sala de fitness este buna pentru cardio, meniul restaurantului în interior foarte limitat, câteva preparate, preturi pe măsură unui hotel în centru, micul dejun inclus foarte variat și diversificat.
Adi Bai
Adi Bai2 ani în urmă
Personal amabil ,mic dejun consistent ,piscina și spa curate .Masa din seara de Crăciun la acel" pachet " c-am slăbuț pentru un hotel cu renume și atâtea stele .Cântăreții niste amatori din lipsa de concerte au ajuns aici probabil găsiți pe OLX
Adriana Ilioasa
Adriana Ilioasa2 ani în urmă
Servicii jalnice. O camera rece, invechita, incomoda...noaptea am fost treziti de un scandal de pe hol...receptia nu raspundea la telefon, femeia cerea ajutor pe hol, a venit in final politia...micul dejun ...o lupta ca sa gasesti o masa libera, nimeni nu aduna de pe mese...am pus eu deoparte farfuriile folosite, bine ca purtam toti masti la bar:)))) parcarea platita separat si scumpa, o mizerie de hotel. Nu as reveni vreodata si nu recomand nimanui.
Delia Iacob
Delia Iacob2 ani în urmă
Nu pot sa inteleg cum poate personalul unui hotel de 5 stele sa se comporte atat de josnic cu oamenii care platesc niste servicii. Personal, mi-a venit pret de cateva momente, sa anunt OPC-ul dupa atitudinea domnului care face masaj la secțiunea Spa. Pe langa faptul ca hotelul este un hotel comunist putin spoit si facilitățile sunt extrem de învechite, sa mai fii si certat ca ai întârziat la sedinta de masaj si ca se ia din timpul tau (ca si cum sedinta a inceput in absenta ta) si ca ei nu te masaseaza daca ai anumite afecțiuni, cu refuz categoric si cu nervi de nu iti mai trebuie nimic dupa ce esti jignit, mi se pare ca acest hotel nu merita nici o stea. As fi dat zero la calificativ daca se putea. Cea mai proasta experienta din viata mea.
Dan Nicolae
Dan Nicolae2 ani în urmă
Era perfect daca baia era ventilata si pe balcon era o scrumieră. In rest, da, merita renumele..., cu siguranță voi reveni. Citeam alte recenzii care probabil sunt scrise de rai/rele intentionati/e, dar și din muuulta prostie..., prea multa din pacate...!
Alina Radu
Alina Radu2 ani în urmă
Nu a lipsit nimic. Piscina foarte ok, sauna la fel.
Micul dejun nu se putea sa fie mai bun si variat de atat.
Locații recomandate