/Brasov/Hostal

Hotel Alpin Poiana Brasov

Poiana Brasov 500001, România

Hotel Alpin Poiana Brasov
Hostal
4.3
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HHW2+JC Brașov, România
+40 268 262 343
hotelalpin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Cruce
Marius Cruce2 ani în urmă
In general este un hotel bun, camera este mare, curată și frumos mobilata. Patul de calitate, inclusiv patul suplimentar a fost unul bun. Micul dejun este foarte bun iar în hol au adus un robot care este atracția copiilor. Totusi deși am luat o camera dublă deluxe, baia nu arată că în poze cu cabina de dus, ci era la fel că o camera standard nerenovate și cu cada. La fiecare dus se forma o baltă mare langa cadă, scurgerea la chiuveta trebuia să stea fara dop că altfel apa nu curgea, iar para de la dus era colmatata partial.
EDUARD UNGUREANU
EDUARD UNGUREANU2 ani în urmă
Desi n-am mai ajuns de Craciun din motive impuse de perioada, comunicarea turist - departamentul de rezervare - mi s-a parut absoluta: prompta, competenta, cu dorinta - atat de rar intalnita in ziua de azi - de a gasi solutii bune pentru noi. Remarc pe Dra Andreea Mocanu, care poate fi un discipol in materie; si... am vazut multe prin lumea asta; Eduard Ungureanu - Bucuresti
Anghel Simona Ventana Puertas
Anghel Simona Ventana Puertas2 ani în urmă
Un hotel complex de familie.Camerele Escape ne-au cucerit.Drumetia destinata copiilor sa nu o ratati.In zona Spa la piscina apa foarte rece.Am stat in apartament cu doua camere,la superlativ totul,dormitoarele foarte mari,livingul o imensitate si ce sa mai zic de terasa si de priveliste,de vis.Revenim aici cu placere de fiecare data.
Paun Marian
Paun Marian2 ani în urmă
Nu recomand!
Hotelul este supra-evaluat, a fost mult sub așteptarea mea!
Micul de jun foarte slab, asemanator unei cantine, nu se purta masca.
Am fost cazați 3 zile si am mâncat o singura data la Restaurantul Gastby, ORIBIL ospătarii restaurantului care au servit in seara de 14 Februarie , sunt cei mai nepoliticoși ospătari (daca se pot numii așa ) pe care l-am întâlnit, un Ospatar pe nume Luca sau Lucian(nu mai stiu exact) ,pe langa faptul ca mirosea îngrozitor a țigări mai avea si un comportament de cârciuma, clar nu are ce cauta acolo.
Din aceste motive nu recomand nimănui sa meargă acolo!
Hotelul cam slăbuț, apa calda vine după 3-4 minute, personalul recepției este ok .
Din punctul meu de vedere, hotelul merita cam 350-400 lei pe noapte nu 650
Raluca Panait
Raluca Panait2 ani în urmă
Aspectul general al hotelului este sub medie, acesta fiind supra-evaluat. La un pret de 750 lei camera standard / noapte (tarif redus prin Booking) si clasificarea de 4 stele, te astepti la aspect si locatii in concordanta, ceea ce nu este aplicabil. Camerele noi, renovate recent, au nota 7/10 maxim, iar curatenia in acestea este de 8/10. La micul dejun sau restaurante, o mare parte din turisti nu purtau masca. Mancarea de la mic dejun este un de cantina.
Ale M
Ale M2 ani în urmă
Hotel renovat, dar lifturile sub capacitate, salteaua patului din camera inconfortabila pentru ca era foarte moale.
Apa din piscina sau jacuzzi destul de rece
Micul dejun se servea intr-o sala gen balroom unde trebuia sa mergi dintr-un capat in altul pentru a-ti lua fie paine/cafea/mancare etc.
Cel mai mare inconvenient: angajatii. Chiar daca hotelul se vrea de 4*, angajatii sunt tot de 1. Am uitat o jucarie de plus a copilului, am sunat a 2a zi la receptie si ni s-a spus ca nu a fost lasat nimic la obiecte pierdute. Domnul de la tel a spus ca a lasat mesaj si sa revenim. A doua zi cand am sunat ni s-a spus sa trimitem email, ceea ce am si facut. La o saptamana dupa checkout, nimeni nu a soluționat problema. Asadar, mare atentie la lucrurile personale pe care le uitați. Daca pot face asta cu un pluș!
Ilie-Dan Sabin
Ilie-Dan Sabin2 ani în urmă
Cazați în aparthotel, am ales un apartament cu 2 dormitoare. Excelent, din toate punctele de vedere: conditii de cazare absolut de nota 10, servicii excelente (tot ce ti-ai dori sau ti-ai putea inchipui, valetparking, receptie pronpta foarte ok, restaurante cu mâncare foarte bună și servicii excelente, piscina-sauna super, club pt copii excelent). Nu obișnuiesc sa acord calificative decât acolo unde chiar m-am simțit bine. Nu exagerez când spun ca Alpin a fost o alegere excelenta, de 14 ani nu am mai fost la schi în Poiană, dar sunt convins ca merita sa revin și cu siguranță o vom face.
Teodoru Nechifor
Teodoru Nechifor2 ani în urmă
Buna ziua ! Ieri, 27 .02.2022 ora 08:20 am parcat mașina în incinta ,zona de parcare a complexului Alpin ,da sincer, intr-un loc nu tocmai ptr parcare,dar din acel loc tocmai pleca un suv cu nr de IF, după 20 min ,responsabilul cu parcarea m-a abordat într-un mod ciobanesc ,asa cum cred ca este
menționat în fisa postului, înjurături și amenințări cu tăieri de cauciucuri si sa nu ma mai prindă pe acolo .Din cate am aflat îl cheamă Roly cu y ,ca de ,asa sunt cei din Poiana ,superiori ,au dreptul să jigneasca si ameninte pe cei care îi consideră vulnerabili..Ptr hr luati atitudine!
Locații recomandate