/Brasov/Hostal

Main Square Apartments & More

Piața Sfatului 21-22, Brașov 500035, România

Main Square Apartments & More
Hostal
3.6
339 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRQ+V4 Brașov, România
+40 268 512 636
mainsquarehotel.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Delia ciu
Delia ciu2 ani în urmă
Dacă aș fi putut, aș fi dat 0 stele! Am făcut rezervare plătită integral cu cardul, după o oră de mers ni s-a întâmplat ceva la mașină, eram la 500 de km de Brașov si am hotărât ca nu mai putem ajunge, am sunat sa anulam sau sa schimbam data de rezervare, domnul Vlad ne-a "ajutat" foarte mult, spunandu-ne ca nu se poate face nimic, dansul are camera blocata. Specific ca am facut rezervare in aceeasi zi in care si ajungeam in Brasov, nu cu 10 ani inainte. Nu recomand si sper ca de banii pe cazarea noastra ×10000 să sa faca reparații la camere.
George mihai dodoc
George mihai dodoc2 ani în urmă
Cea mai proastă cazare nea lăsat toată noaptea fără căldură îți schimba camera după ce o rezervi aveti mare grijă
Mr ENC94
Mr ENC942 ani în urmă
Pentru o rezervare ce a tinut o ora si 20 minute, moment in care am anulat-o pentru ca nu se putea face o cazare pana in ora 15, au fost incasati banii integral.
Bineinteles ca apoi nu mai raspunde nimeni pentru o solutionare amiabila. Superb. Sper ca in urma atator reviewuri negative sa dea faliment.
Carmen Tudor
Carmen Tudor2 ani în urmă
Nu există loc de parcare, ușa la intrare este doar un termopan și se închide greu, foarte multă gălăgie, se aude orice zgomot fac vecinii, NU are priveliște spre oraș (dar se poate vedea Turnul Alb), geamurile dau spre o curte, fumatul nu este permis nici măcar pe balcon care este un balcon deschis...Chiar dacă este în centru, nu își merită prețul.
Vlad
Vlad2 ani în urmă
Un loc mizer, probabil un fost pod amenajat rapid ca loc de cazare. Patul și podeaua scârțâie de parca ar fi făcute din nuiele. Baia are un dus făcut efectiv la mișto. Cearceafurile sunt vechi, pilotele sunt mizere și prea mari pentru cearceafuri. Macar a fost cald. Nu mi se pare normal ca acest loc sa poată fi oferit spre cazare, dar aici conduce corupția infecta din România.
Pentru proprietar: îngrijește-te de cărămizile exterioare de la pod ca ți se dărâmă coșmelia.
Claudia Calinoiu
Claudia Calinoiu2 ani în urmă
Curat, decent, cozy.
Trebuie sa te descurci singur, nu te intampina nimeni. Daca nu urmaresti pasii din link nu prea stii cum sa intri in cladire. Eu am intuit un pic dar m-am intalnit cu un cuplu care efectiv nu se descurcau si i-am ghidat eu, pt ca nu le raspundea nimeni la telefon. Am venit intr-o zi de ianuarie si seara a fost destul de rece in camera, iar dupa apa calda trebuie sa astepti un pic.
Ilinca Anghel
Ilinca Anghel2 ani în urmă
Curatenie si confort 0. Parchetul scartaie, simti toate arcurile din salteaua patului in spate, baie veche, oribil pt un germofob. In pozele de pe site arata mult mai bine.
Vasile Ungureanu
Vasile Ungureanu2 ani în urmă
acces locatie - ok !! pt cine isi citeste mesajele!
caldura - da
apa calda - da fierbinte
parcare - 🤷🏽 eu am lasat trenul in gara
Locații recomandate