/Brasov/Hostal

Belfort Hotel

Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea 4c, Brașov 500003, România

Belfort Hotel
Hostal
4.5
765 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJV2+42 Brașov, România
+40 368 005 181
belfort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bazy Cristi
Bazy Cristi2 ani în urmă
Plusuri:
Hotelul a fost in regula.
Personalul a fost amabil.
Pozitionarea este ok.
Micul dejun a fost bun, diversificat si bogat.

Minusuri:
Am facut checkin-ul abia la ora 15.
Pretul nu este unul mic pentru un hotel de trei stele.
De doua ori personalul a incercat sa intre in camera, probabil crezand ca noi nu suntem inauntru, desi eram.

In concluzie, hotelul a fost in regula, dar nu excelent. Puteti merge cu incredere totusi.

4/5 stele este o evaluare corecta.
Teodora Tudorache-Ivanov
Teodora Tudorache-Ivanov2 ani în urmă
Camere curate, spatioase si moderne. Personal amabil si binevoitor. Privelistea de la restaurant este deosebita. Mic dejun variat. Parcare generoasa in comparatie cu alte locatii centrale.
Alin Padureanu
Alin Padureanu2 ani în urmă
Locație superba, personal amabil, amenajat cu bun gust. Preturi echivalente serviciilor și dotărilor locației. Este la. 10 minute de piață Sfatului.
BORTESCU ADRIANA
BORTESCU ADRIANA2 ani în urmă
Recomand din toate punctele de vedere: amabilitate, curățenie, ambient, mic dejun variat, parcare.
Bogdan Amancei
Bogdan Amancei2 ani în urmă
Revin cu placere la acest hotel.
Parcarea pare calculata pentru toti clientii. Desi uneori am plecat in weekend si am revenit tarziu, tot am regasit un loc de parcare
Camerele sunt bine organizate, saltea o combinatie ideala de moale cu ferm.
Pentru mine , micul balcon este numai bun pentru o pauza scurta de o bere, cu putin soare, imediat ce am ajuns.
Partea pe care o savurez este micul mare dejun la ultimul etaj cu vedere de sus spre centru. Putine hoteluri au investit in acest concept. Felicitari pentru idee.
Lipseste posibilitatea unui cappucino la mic dejun si barul este la parter. O sugestie, poate se prinde cineva :)
Lucian Baciu
Lucian Baciu2 ani în urmă
Toate au fost in regula.Hotel frumos,camera curata ,baia ingrijita . Mic dejun foarte bun.Locatie excelentă foarte aproape de Centrul vechi. O singură observație: la check out ni s-a cerut sa stam la receptie sa confirme peronalul de curatenie ca nu am consumat nimic din minibar .După aceea am putut pleca . Am achitat pe camera rezervată 580 lei si cred ca nu ne lacomeam la a nu plati 6 lei pe o apa plata daca o consumăm din minibar. Nu ni s-a întâmplat așa ceva de foarte mult timp dar poate ca asa e politica la acest hotel .Oricum a lăsat un gust amar dar poate stiu ei ceva .......
Daniela Gina Popescu
Daniela Gina Popescu2 ani în urmă
Un loc in care totul este la superlativ. Confort deosebit, curatenie exemplara, liniste desavarsita, personal de inalt profesionalism. O mentiune speciala pentru calitatea si gustul micului dejun! Totul merita, cu prisosinta, 5 stelute. Recomand calduros!
E. Elena
E. Elena2 ani în urmă
Din păcate plecam dezamăgiți profund. Ne-a fost lăsată impresia ca persoanele cu dizabilități și copiii nu sunt o prioritate pentru acest loc. Deși ,la momentul in care am rezervat am specificat ca venim cu un copil de 1 an și speram sa fie totul ok, ne-au oferit camera fix sub sala de evenimente. Când am ajuns ne-au anunțat ca o sa fie un botez și tine pana la 12 noaptea, am rugat sa ne găsească o alta camera mai jos, e imposibil sa tinem un copil mic treaz in gălăgie pana la acea ora. Am primit o alta camera la etajul doi, nu cu cea mai mare încântare din partea domnișoarei de la receptie, dar am sperat ca totul o sa fie ok. Muzica se aude destul de tare și la acest etaj, din păcate . Nu exista rampa(noi nu am găsit și ne-am chinuit cu bagaje,căruț și copil pe toate treptele)nu exista loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități și nici o alta alternativa prin zona, doar cu plata.Din nou , personalul nu a aratat interes pentru a găsi o soluție imediata in privinta parcării, fiind in brațe cu un copil mic și toate locurile ocupate de mașini care nu erau neaparat ale persoanelor cazate:”acestea sunt locurile, așteptati sa se elibereze ceva, sau va sun când se eliberează un loc”- solutia oferită de receptie.Am reușit sa dam singuri tomberoanele de la hotel intr-un loc pentru a pătrunde puțin cu mașina pana la eliberarea unui loc. Consider ca este neaparat nevoie sa se aiba in vedere măcar un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități și unul pentru copil , acest lucru îl gasesti pana și la un supermarket. Mai multă atenție acordată clienților însoțiți de copii mici, nu se tine cont de nevoile acestora.
Locații recomandate