/Brasov/Hostal

Kronwell

Bulevardul Gării 7A, Brașov 500203, România

Kronwell
Hostal
4.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ67+4W Brașov, România
+40 368 730 800
kronwell.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Anca
Diana Anca2 ani în urmă
Camerele sunt spațioase, patul foarte confortabil și baia foarte curată. Ador designul minimalist a camerelor si al băilor. Un minus ar fi lumina slaba, atât cea naturală cât și cea artificială.
Am fost multumiți de Spa și de micul dejun. Personalul foarte amabil și atent, mereu se asigura ca totul este pe placul clientului.
Încă un lucru de care am fost mai puțin mulțumită a fost faptul că prețurile sunt mari in restaurantul hotelului (am luat cina in una din seri), dat fiind ca mâncarea este mediocra (de menționat este ca nu spun asta cu sens peiorativ, ci doar ca raportul calitate-preț nu este unul corect).
Însă overall am avut o experiența minunata, iar minusurile sunt insignifiante fata de plusurile pe care le are hotelul. Mulțumim Kronwell Hotel pentru ca ne-ați oferit o ședere excelenta ! Cu siguranța o sa revin!
P.S. Hotelul are multe locuri instagramabile. Recomand multe poze și publicitate buna.
Iulia Mitea
Iulia Mitea2 ani în urmă
Designul Hotelului este bun si calitativ.
Personal amabil, si de ajutor.
Camera este spatioasa, confortabila, cu toate necesare, singurul minus ar fi lumina slaba si oglinize cu efect intunecat.
Mancarea la restaurant arata bine dar nu e atat de gustoasa (nu recoamnd supa frantuzeasca de ceapa, sau risotto).
Zona de spa este mica (se putea mai bine), si din pacate nici nu se incadreaza in pretul camerei de hotel, trebuie platit extra.
Andreea-Evelina Anghel
Andreea-Evelina Anghel2 ani în urmă
Camere faine, spațioase, cada foarte mare. Materiale de calitate.
Clar este loc de și mai bine, dar a fost foarte plăcut, incluzând camerele, serviciile, restaurantul, micul dejun variat și complet. Spa-ul ok, masajul a completat șederea noastră la spa.
Experiența faina.
Alina Groza
Alina Groza2 ani în urmă
Am fost la un eveniment și am cerut menu fără carne, dar cu pește. Am primit de post. Mâncarea gătită relativ bine și aranjată excelent. Mâncărurile pe bază de carne au fost apreciate de prieteni. Locație frumoasă, amenajată cu gust.
Cristina Mocioi
Cristina Mocioi2 ani în urmă
Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Romania unde am fost in ultima vreme. Curatenie exemplara , camere spatioase si confortabile cu dotari premium, mancare excelenta, servicii de calitate, personal amabil si civilizat. Pentru noi este un mare plus ca putem merge cu animalul de companie si suntem de fiecare data bineveniti. Revenim cu placere ori de cate ori suntem in vizita in Brasov.
Nala Dima
Nala Dima2 ani în urmă
Experienta per total dezamagitoare. Am avut de 2 ori probleme cu temperatura in camera, sistemul de incalzire dadea doar aer rece iar la 1 si respectiv 3 noaptea o venit o echipa sa repare problema cand noi ne odihneam avand si un bebe de 5 luni cu noi. Am simtit miros puternic de tigara la baie si cand le-am mentionat asta, a venit cineva din administratie sa ne spuna ca nu simte nimic… absurda taxa de 12 euro pentru a intra la spa. Nu o sa revenim.
Udrea Cezar
Udrea Cezar2 ani în urmă
Personal profesionist, mancare excellenta. Servicii de calitate.
MI.am uitat incarcatorul de la laptop si a doua zi mi l.au trimis acasa.
Rodian Suciu
Rodian Suciu2 ani în urmă
Un loc primitor, curat, o locatie excelenta cand vrei sa te cazezi in interes de serviciu.
Locații recomandate