/Brasov/Hostal

Villa d' Hollande

Strada Zambilelor 4, Brașov 500381, România

Villa d' Hollande
Hostal
4.6
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ4G+6J Brașov, România
+40 722 237 646
villadhollande.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Villa d' Hollande
Scrie o recenzie
Andrei Silviu Paliniuc
Andrei Silviu Paliniuc223 zile în urmă
Curat, ambient plăcut.
Proprietarul foarte amabil și binevoitor.
Sorin Rădan
Sorin Rădan284 zile în urmă
Salutare, prieteni :) Dacă doriți o cazare faină în Brașov și la un preț bun, Villa D'Hollande este locul în care trebuie să mergeți. Am stat acolo cam de 5-6 ori anul acesta și totul a fost așa cum trebuie. Camerele sunt mari. Proprietarul locului a fost mereu atent la nevoile mele. Am găsit parcare gratuită în fața locației. Atenție la asta, dacă alegeți să vă cazați în altă parte(în centru, de exemplu). La costul cazarii se adaugă 24 RON pe zi(atât e parcarea în Brașov)!
Recomand cu drag! Mulțumesc, Villa D'Hollande pentru experiența oferită!
Adrian floca
Adrian floca315 zile în urmă
managerul f.amabil,camera mare superba, cu toate dotarile,aer conditionat balcon,filtru cafea ,cuptor cu microunde ,frigider,tacimuri farfurii,pahare,plita cu inductie,pat mare si comod,ce mai ,am ramas placut impresionat de camera si dotarile ei !!!,curte cu intrare securizata!ce mai jos palaria!! curte cu filigorie multa verdeata,pomi fructiferi!! felicitari propietarului!! recomand cu toata caldura!!!!!!
Narcisa Ciobanu
Narcisa Ciobanu315 zile în urmă
Mizerie în camere....băile jalnice...pe jos era un praf ca nu puteai sa mergi pe șosete.. nu mi-a plăcut și nu m-as mai intoarce
ATS Proiect
ATS Proiect2 ani în urmă
Camere spatioase,dotate cu chicineta utilata ,amplasare in zona linistita, la o distanta de cca 6 km de centru.bine legat de centru cu multe mijloace de transport.gazda f.primitoare.locatie f.buna ,raportul calitate/ pret ,excelent.
Gabriela Gal
Gabriela Gal3 ani în urmă
Studio spatios, luminos, f curat cu un pat confortabil si o lenjerie impecabila.Utilata cu tot ce trebuie , te ajuta sa te simti ca acasa.Gazda un om deosebit, de nota10.
Dan Marchis
Dan Marchis4 ani în urmă
Curat, discret, linistit. Camere spatioase care dispun si de bucatarii bine dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a pregati masa. Am intalnit o gazda primitoare si respectuoasa. Pentru a ajunge mai usor la destinatie ar fi indicat un GPS sau Google Harti :)
Ad Ryan
Ad Ryan2 ani în urmă
Camere mari, bine încălzite.
Locații recomandate