/Dolj/Doctor

CardioMed

Strada Spania 35A, Craiova 200513, România

CardioMed
Doctor
2.6
71 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
8R79+GW Craiova, România
+40 351 414 734
cardiom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana58 zile în urmă
4 ore de stat la ușa cu persoana cu accident vascular. Incompetenta maximă
M.D1 an în urmă
Este cea mai proasta experienta pe care am avut cu cu aceasta Clinica. Se dau oamenii lui Dumezeu, Daniel Ungureanu si Dorina Tunaru, insa credinta lor a apus de mult, si banii le-au orbit constiinta. Vin la biserica pt aparente, sa le fie rusine, oameni lipsiti de cuvant si de scrupule! Tot respectul pentru medicii Clinicii si in special Domnului Doctor Militaru!!!
Mirel Popescu
Mirel Popescu2 ani în urmă
Timpul de așteptare incredibil de mare, chiar și 6 ore...cu toate ca există programare, dacă se poate numi așa. Bătaie de joc la adresa pacienților...
Aline 00
Aline 002 ani în urmă
Refuz sa cred ca aceasta este o institutie in care se ofera servicii medicale. Receptia si sala de asteptare redau o piata in care doamnele asistente te striga, adica tipa cat le tin plamanii, din capatul scarilor sa urci la etaj pentru consultatie. Daca ai ghinionul sa nu iti auzi numele peste harmalaia care este acolo, asta e! Chiar daca aveam programare, am asteptat 45 de minute in sala de asteptare de jos. Am intrebat receptionera de ce persoane care ajunsesera dupa mine, urca la etaj inaintea mea la consultatie si mi-a raspuns pe un ton artagos ca nu are de unde sa stie si daca vreau sa aflu mai multe, sa urc si eu la etaj si sa o intreb pe asistenta cat mai dureaza. Am urcat la etaj si am constatat ca mai exista o sala de asteptare in care erau mai multi pacienti, persoane in varsta, care asteptau de ore bune inaintea mea cu toate ca aveau programare pentru ca doamna doctor Moise primea alti pacienti care se bagau in fata, fara sa isi astepte randul. Am plecat fara sa primesc consultatia pentru care mersesem si cu siguranta, nu voi mai merge niciodata la CardioMed.
Catalin marian piturcescu
Catalin marian piturcescu2 ani în urmă
Organizarea e putin deficitara, dar pt. o consultatie la d-na dr. Manescu Mirela nu e un efort prea mare. Stelutele sunt pt. dumneaei. Superprofesionist. Toata stima si consideratia!
Viorel Nitu
Viorel Nitu2 ani în urmă
Oribil gest,nu se poate să va bateți joc de oameni! Rușine! Sistemul de programare analize este o rușile !
Sorin Giurcan
Sorin Giurcan2 ani în urmă
Am avut programare pentru băiețelul meu care are 7 luni,la dermatolog.Programarea a fost pentru ora 12:30,am ajuns la ora 12:15,am vorbit la recepție,iar una din doamnele de la recepție mi-a comunicat ca o sa mai dureze aproximativ 15..maxim 20 de minute după ora programării când va ajunge doctorul.La ora 13:10 am mers sa întreb dacă mai ajunge doctorul,pentru ca e vorba de un copil,care are program de mâncat,de dormit.A sunat pe telefonul doctorului,nu a răspuns și uite asa am plecat din acea clinica,în care am mers sa plătesc pentru niște servicii, și ești tratat în timpul hal.Pai dacă se face o programare, pentru ce se mai face dacă nu se tine cont de ea??.Rușine sa ii fie doctorului.Am sunat la o alta clinica,și în 15 minute copilul a fost consultat, cu rețetă și tot ce a fost nevoie.
Roxana Iacob
Roxana Iacob2 ani în urmă
Mi se pare revoltator sa astept in telefon 29 minute pentru a putea fi preluat de un operator (desi timpul initial estimat a fost de 20 minute) si dupa 4 minute in care mi se repeta ca apelul meu este primul in coada de astepare sa mi se inchida brusc apelul! Jenant!
Nicolae Virgil
Nicolae Virgil2 ani în urmă
Dotarile cu aparatura pentru o clinica cardio cu pretentii sunt la nivel minim si sub minim ( betisoare si liniute , ca la grupa mica la gradinita ) Voi in afara de business, acte medicale produceti in clinica ?
BSK Records
BSK Records2 ani în urmă
Clinica privată cu un timp de așteptare major..
Locații recomandate