/Dolj/Doctor

Centrul Medical Parc (Vitaplus)

Calea Unirii 204, Craiova 200334, România

Centrul Medical Parc (Vitaplus)
Doctor
2.5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q2X+J9 Craiova, România
+40 351 415 401
vitaplusmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Stramtu
Stefan Stramtu2 ani în urmă
Dacă aveți programare la neurolog (Enculescu Monica ) fugiți cât puteți de tare, are un vocabular mizerabil, lipsă caracter, aer de superioritate și probabil multe alte probleme!
Ionut U
Ionut U2 ani în urmă
Nu recomand din urmatoarele motive:
1. Nu se respecta programarile si orele de programare. La prima programare am ajuns la ora stabilita ca sa mai gasesc 3 oameni in fata mea. Am fost norocos si am asteptat doar o ora pana sa intru. La a doua programare am ajuns la ora stabilita ca sa mi se spuna ca dn. doctor a plecat si ca am fost cautat ieri la telefon dar nu am raspuns. Gresisera numarul meu. Nu este o intamplare, cu o saptamana inainte am asistat la aceeasi discutie intre asistenta si un alt pacient nemultumit. Nu stiu daca e incompetenta sau rea intentie insa e jenant. Plus timp pierdut.
2. Dezorganizare si supraaglomerare. Prea multi pacienti inghesuiti intr-un spatiu foarte mic. Zeci de oameni pe holuri, asteptand sa intre. Sa mai vorbim de distantare sociala ?
3. Curatenia si amenajarea lasa de dorit. Holurile sunt insalubre, cu pereti murdari iar pe canapelele de la intrare nu am curaj sa ma asez. Spatiu foarte mic.
Vasile Costinel Petcan
Vasile Costinel Petcan2 ani în urmă
Suni cu orele și nu răspunde nimeni
Doamnele stau la cafea afara
Personalul lasă de dorit
Nu am sa mai merg niciodată la această policlinica
Nu recomand!!!
Elena Predoi
Elena Predoi2 ani în urmă
Personalul este de toate jena ! Nu eliberează bon fiscal pentru testele covid și elibereaza adeverința imediat fara sa mai aștepte să vadă rezultatul testului !
Geta Trifu
Geta Trifu2 ani în urmă
Nu recomand !am avut programare la alergologie la Doamna Doctor Carstoiu Alexandra ,in afara de faptu ca discutie ,,Doctor pacient "nu exista am palatit o gramda de bani in mai putin de 15 min.trist ,nu respecta programarile ast cu orele ,cu siguranta nu voi mai merge acolo!!!
Alexandra Ispas
Alexandra Ispas2 ani în urmă
Personal tânăr si competent . Mulțumesc domnului Cristian care a fost foarte amabil si m-a îndrumat unde am avut nevoie . Recomand cu încredere !
Adina stresina
Adina stresina2 ani în urmă
Am fost cu fratele meu mai mic pt o interventie la o unghie,la domnul doctor Corbanciuc.Interventia costa 200 lei si a cerut 50 lei in plus ca e minor ...iar pt o adeverinta( ca trebuia la scoala pt absente) inca 50 lei in plus,nici interventia nu a fost reusita!!Nu recomand!!!
M MM
M MM2 ani în urmă
Las si eu aprecierea mea celor de la laboratorul de recoltare . niste necalificati . nu recomand . mai bine lipsa . Cum puteti sa intindeti mana cand primiti salariul ?
Locații recomandate