/Dolj/Doctor

Cabinet Dr. COTARCEA SMARANDITA

Strada Constantin Popescu 11, Craiova, România

Cabinet Dr. COTARCEA SMARANDITA
Doctor
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RJ4+3R Craiova, România
+40 744 830 164
city.eva.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia Ionela
Claudia Ionela2 ani în urmă
Ispas Mihaela
Ispas Mihaela2 ani în urmă
Corina Kory
Corina Kory4 ani în urmă
De vorbe rautacioase si oameni mincinosi si de 2 lei cred ca s-a saturat dna doctor..si cred( si bine ar face) ca nici n-o mai intereseaza parerile celor care nu conteaza. Este un medic deosebit,pregatit si f competent! In plus,am simtit-o foarte implicata si aproape de mine!Mi-ati intrat la inima,dna doctor,si va multumesc pt felul dvs de a fi!
Florentina Gorgice
Florentina Gorgice4 ani în urmă
Buna seara!
Doamna doctor Cotarcea,o super doctorita, mi- a placut din prima clipa in care ne-am cunoscut! Sincronizare perfecta medic-pacient, recomand!
Costy costyn
Costy costyn4 ani în urmă
Dacă nu era doamna doctor astăzi nu o aveam pe mica mea prințesă. Va mulțumim doamna doctor pentru tot sa va dea dumnezeu sănătate.
Irina Chimisliu
Irina Chimisliu4 ani în urmă
Valentin Valentin
Valentin Valentin5 ani în urmă
Mihaela Gina
Mihaela Gina6 ani în urmă
Buna ziua..vreau sa va spun ce fel de doctor este aceasta doamna din experienta mea ...am mers la dansa in octombrie 2016 pentru un control la ovare si unul la sanii, si am platit 150 ron,in aprilie 2017, la 6 luni diferenta am mers pentru a il repeta, si am platit pentru acelasi control 320 ron, pentru ca am venit din anglia....mi'a prescris un tratament pe 6 luni,3 luni unul dupa 3 luni schimbam crema, si nu m'am simtit bine in urma tratamentului...si fiind in anglia am rugato pe mama mea sa o sune sa o intrebe daca mai continui in urma reactiei adversa pe care am avuto, si aceasta doamna a inceput sa urle la mama mea, cum isi permite sa o sune sa intrebe asa ceva, "ti se pare normal sa stai de vorba cu mine " si multe alte cuvinte urate si tipete la telefon...nu demne pentru o doamna in meseria care o face....nu a rezolvat decat sa isi piarda un client....si sincer pacat de numele pe care il duce mai departe...pentru ca parinti ei nu se compara cu aceasta doamna care nu stie sa discute cu pacienti ei....NU VA RECOMAND !!!!!
Locații recomandate