/Dolj/Doctor

Pătru Camelia

Bulevardul Nicolae Titulescu 44, Craiova 200142, România

Pătru Camelia
Doctor
3.5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGQ+79 Craiova, România
+40 251 593 538
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Xonia B
Xonia B4 ani în urmă
Nu mai e ce era, oameni buni. Dacă vreți o ecografie si un control e ok. Dacă aveți cu adevărat o problema, nu o recomand. Nu-și mai face treaba. A, si minim 5 milioane sa aveti la voi la orice întrevedere, oricât de banală. Ca o sa va faca toate investigațiile posibile.
Marius Balasa
Marius Balasa5 ani în urmă
Cel mai bun medic din Craiova fff multumita de dansa cum explica cum arata si cum lucreaza este minunata si ca persoana si ca medic recomand cu toata increderea!
Lavinia Fieraru
Lavinia Fieraru6 ani în urmă
Cel mai bun medic nu din Craiova pot spune din tara!Un medic extraordinar,un om minunat!
Ionela
Ionela7 ani în urmă
Doamna doctor este minunata ca om dar in primul rând ca medic ! Este foarte perfecționistă și are grija ca pacientul sa înțeleagă diagnosticele și tratamentul ! Pe mine m-a salvat doamna doctor ... am mers la dansa și cu răbdare și tratamentul prescris făcut corect am scăpat de operație ! Mi-a fost alături cu multe sfaturi și încurajări ! Dansa se interesează de sănătoasă pacienților ! Pentru dansa contează sa îți rezolve problemele nu banii ! De multe ori poate nu am avut suficienți bănuți iar dansa m-a înțeles și i-am adus atunci când am avut ! Este un om cu suflet mare care ajuta pe toată lumea ! In plus dansa vorbește cu pacientul explicându-i pe întelesul celor care nu au cursuri de medicina ! Într-adevăr depinde și de câți pacienți o așteaptă la usa , câte cazuri are de rezolvat dar eu înțeleg și sunt mulțumită ca am întâlnit un așa om ! Un înger care se dedica noua celor care avem atât de mare ajutor de dansa ! Când vin la dansa m-a simt între prieteni ! Nu am cuvinte de mulțumire pentru dansa ! Este un exemplu pentru cei din jur !
Raul Felhazi
Raul Felhazi7 ani în urmă
mie mi-au cerut 100 ron ca sa imi citeasca o spermograma ,,,
Camen Alin
Camen Alin9 ani în urmă
am fost obligat sa pun o stea ptr a imi publica recenzia....cel putin -5 stelute....renumita Doamna Doctor Patru a dat dovada de lipsa de profesionalism si incapabilitate de a-si face meseria ptr care este platita....dezastruoase servicii...Nu Apelati...este o pierdere de timp si de bani.
Vladut David
Vladut David9 ani în urmă
De toata jena... Nu apelati
Petruta d
Petruta d2 ani în urmă
O doctorat extraordinară!!! Recomand!!!
Locații recomandate