/Dolj/Doctor

Urologie Dr.Săndulescu Andrei

Bloc C6, Strada Nanterre Nr.25, Craiova 200491, România

Urologie Dr.Săndulescu Andrei
Doctor
4.9
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R87+9J Craiova, România
+40 761 660 078
urologie-dr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 9–13
Mirecuri: 14–20
Joi: 9–13
Vineri: 14–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Nicolae Telechi
Nicolae Telechi2 ani în urmă
Un doctor extraordinar, atent la detalii, empatic si profesional! Mi-a explicat in detaliu afectiunea pe care o am, care sunt optiunile mele de tratament si care sunt recomandarile lui! Un doctor foarte onest care se focuseaza pe calitatea serviciilor sale!!!
N D
N D2 ani în urmă
RECOMAND!!!!
Dacă toți doctorii ar fi că dumnealui , am fi departe!
Înainte de a fi doctor este OM !
MULȚUMESC DOCTORE!
Cornelia Tudor
Cornelia Tudor2 ani în urmă
Daca doriti profesionalism si empatie si nu va deranjează prețurile mai mult decat piperate ale domnului doctor ,atunci va recomand cu încredere sa mergeți pe mâna dansului.Programarile se fac relativ repede ,nu trebuie sa astepti foarte mult,consultația dureaza cam 20-30 min lejer in funcție de problemele pe care le aveți ,ecografia este inclusă in preț iar dl doctor este un om foarte placut.Eu una am fost mulțumită siil recomand h încredere.
Marius stanescu
Marius stanescu2 ani în urmă
Preturile la interventiile chirurgicale sunt adaptate mai mult pentru planeta Marte ca tot este dl dr pasionat de calatatoriile spatiale.In rest este un medic dedicat pacientului ,destul de sufletist pentru un urolog,empatizeaza bine cu pacientii si asta este o mare calitate care nu prea o gasesti prea des in zilele noastre.Mama mea si-a pus un stent la dansul si a fost foarte multumita si incantata doar ca preturile sunt destul de mari pentru pensionarii din Romania.Este motivul pentru care acord 4 stele din 5 .In rest daca va permite buzunarul ,este urologul de care aveti nevoie.
Marinela Nita
Marinela Nita3 ani în urmă
Am apelat la dl dr in urma cu o saptamana,dupa ce in prealabil am citit despre dansul pe net si pot sa confirm ca este un medic super implicat si pasionat de meserie,consultatia a fost atent facuta ,fara graba cu ecografie inclusa in pret.Eu m-am prezentat pentru o urgenta ,o piatra care tot mi-a dat batai de cap si care a plecat din rinichii.Dupa tratament si mai multe recontroale am reusit sa elimin piatra fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala.Preturile sunt destul de mari ,mai ales daca trebuie sa platesti si analizele si tomografia tot la liber ,pentru ca dl dr nu lucreaza cu CAS ,acesta fiind singurul inconvenient daca nu stai bine cu banii.Eu il recomand fara ezitare mai ales ca am scapat de piatra fara operatie ,lucru care ma speria foarte tare!
Toma M
Toma M2 ani în urmă
Un bun profesionist si un mare OM! Recomand cu mare caldura celor care isi doresc o evaluare corecta a starii de sanatate si optiuni de tratament chirurgical diverse.
Mihaela Paun
Mihaela Paun2 ani în urmă
Am gasit o atmosfera calda si primitoare ,exact cum trebuie sa fie un cabinet medical .O colica renala m-a gasit chiar inainte de sarbatorii cand majoritatea cabinetelor erau inchise iar la spital nu se punea problema sa ma duc.Dl Dr. cu multa rabdare m-a consultat si ulterior mi-a explicat in detaliu despre boala,despre tratament si ce trebuie facut .Am reusit sa elimin piatra in 5 zile cu tratamenul si indicatiile sale.Recomand cu incredere!
Ciobanu catalin
Ciobanu catalin2 ani în urmă
Fara nici un dubiu, un medic specialist de exceptie, cu atat mai mult pt un oras precum Craiova.
Pe langa diagnostic pe care dansul l-a facut(desi nu era simplu) si eu l-am verificat cu a doua opinie la un medic cu renume de aceiasi specialitate din Bucuresti, acest doctor are o abordare impecabil in ceea ce priveste profesionalismul.
Recomand cu tarie!
Locații recomandate