/Dolj/Doctor

DR. SIMONA MARINOAICA-PRO DERMA

Strada Alexandru Ioan Cuza 46, Craiova 200764, România

DR. SIMONA MARINOAICA-PRO DERMA
Doctor
2.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R85+WX Craiova, România
+40 771 298 279
pro-derma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–14
Mirecuri: 10–14
Joi: 15–18
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Im parfaite
Im parfaite2 ani în urmă
Lipsită de empatie si profesionalism . Atitudine arogantă si nici măcar nejustificată, cunostinte dermatologice infime . Tratamentul pt acnee ce mi l-a recomandat f agresiv. Acneea nu se trateaza cu produse cu alcool. Un ten iritat si agresat in permanentă de produse menite sa usuce excesiv tenul nu vor avea efectul scontat, dimpotriva, acneea se va inrautati pe fondul unui ten deshidratat. Produse formulate gresit recomandate probabil dintr-o colaborare cu anumite firme.
Dumitrascu Andreea
Dumitrascu Andreea2 ani în urmă
Cristina Mehedinteanu
Cristina Mehedinteanu4 ani în urmă
Dezgustata! Servicii execrabile!

Am fost la dr. Marinoaica recent si am fost total dezamagita si dezgustata de cum am fost tratata.
In viata mea nu mi s-a intamplat sa fiu tratata asa de un doctor. Nu a fost interesata deloc de istoricul meu, nu m-a ascultat si m-a grabit si usuit ca nu avea chef sa asculte ce voiam sa-i spun. Ca nu imi da ea mie lectii de dermatologie, asa s-a exprimat. Si-a dat ochii peste cap cand am vorbit. Foarte neprofesionist si total nepotrivita atitudinea fata de un pacient nou. Cum tratezi pe cineva fara sa asculti? fara sa stii detalii despre pacient? Doamne, fuga asta dupa bani transforma unii oameni in monstrii.
Am fost programata de pe o zi pe alta deci stiam ca doctorul este ocupat si am apreciat. Mi-am dat seama ca din pacate am fost bagata pe lista doar pentru ca plateam consultatia si nu mergeam cu bilet de trimitere, nu pentru ca cuiva chiar ii pasa.
Marinoaica chiar a iesit pe usa in timpul consultatiei mele sa le certe pe asistente ca mi-au facut programare spunand, citez, "Asta nu are nimica. Eu ma grabesc". Stiu aceste informatii pentru ca mama era pe hol si ma astepta. A auzit din pacate asa ceva.Eu nu am auzit nimic desigur, pentru ca eram in cabinet. A spus asistentelor ca ea se grabeste si nu are timp de asa ceva.
Mi-a dat o crema de fata care se poate lua din farmacie si fara recomandare si mi-a zis sa continui cu ce fac eu acum oricum. Deci efort zero. M-am dus sa ma asigure cineva ca faceam deja bine ce faceam. Desi problemele mele nu sunt doar la suprafata.
90 de lei aruncati pe fereastra. Si asistentelor le era rusine cand am plecat de acolo. Un dezastru! Nu o recomand pe Marinoaica. Lipsita de respect, intelgere si interes fata de un pacient nou si cu probleme.
Sa nu mergeti.
Geo Vladescu
Geo Vladescu4 ani în urmă
Servicii foarte bune. Doamna doctor a fost foarte explicita si amabila. Multmesc.
Silvia Puiu
Silvia Puiu4 ani în urmă
Foarte cumsecade si cu grija pentru pacient.
Carmen Cjo
Carmen Cjo4 ani în urmă
Delia Maria
Delia Maria2 ani în urmă
Am avut o experienta groaznica cu aceasta doamna doctor. Am cheltuit o groaza de bani pe niste creme care mi au facut mai mult rau decat bine.

Mi a zis ca am foliculita...peste cateva zile dupa ce m am dat cu cremele prescrise de dumneaei mi s au intins si mai rau acele pete...

Il recomand din tot sufletul pe domnul doctor Virgil Pătrașcu
Maya Goaga
Maya Goaga2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun doctor al meu ❤️❤️❤️

(Original)
My best doctor ❤️❤️❤️
Locații recomandate