/Dolj/Doctor

Cabinet Medical Endocrinologie Dr. Andreea Paraliov

Strada Împăratul Traian 57, Craiova 200530, România

Cabinet Medical Endocrinologie Dr. Andreea Paraliov
Doctor
4.4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R85+78 Craiova, România
+40 723 189 359
endocrine-craiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 15–19
Mirecuri: 15–19
Joi: 15–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Amarioarei
Alina Amarioarei2 ani în urmă
Inainte de toate, este prieten, apoi medic!! Foarte mulțumită din toate punctele de vedere!
Servicii impecabile, tratament eficient, explicatii pe intelesul tuturor, programare rapida, punctualitate, tarife accesibile-cele mai mici pe Craiova!!
Lorena Dura
Lorena Dura2 ani în urmă
Profesionalism, aparatura medicala performanta, calmă, analitică. Faptul că d-na doctor nu te mângâie pe cap, sau îmbrățișează, nu denotă aroganță, lipsă de empatie, pur și simplu specialitatea dânsei este endocrinologie și nu terapeut psihologic. Faptul că ne ducem la un cabinet medical particular, și nu la cel de stat, nu înseamnă că acel medic, tb să ne asculte nouă părerile despre diagnostice. Mie nu mi s-a spus să fac analize la laboratorul X, doar ce analize să fac și când este indicat sa fie recoltate, mi s-a făcut ecograf, mi-a spus că nu necesita tratament. Acum, nu poate toată lumea să te placă și este ușor să faci rău.
ani
Marius Țicu
Marius Țicu2 ani în urmă
Deosebit respect pentru profesionalismul si binecuvantarea pe care o are Domisoara Doctor ! Ii multumim din suflet pentru ajutorul dat cu profesionalism in depistarea si tratarea problemei de sanatate! O recomand ca medic!
Simona Eliana
Simona Eliana2 ani în urmă
Medic endocrinolog bun, profesionist. Cabinet dotat cu aparatură de ultimă generație ultra performată. Cele mai mici prețuri din Craiova. Sunt pacienta doamnei doctor Paraliov Andreea din anul 2015-2016 și pot afirma că este dedicată, implicată și empatică, calități care sunt necesare, dar din păcate le găsim din ce în ce mai rar la cadrele medicale. O recomand cu căldură și încredere!
Mbe violin
Mbe violin2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism totală...în loc să se concentreze pe problemele pacientului și pe rezolvarea lor, principala grijă pe care o avea doamna era să facă reclamă calității analizelor de la o anumită clinică. Bani aruncați pe fereastră și timp pierdut.

P.S. După cum v-am spus, am analize făcute la un laborator în care am încredere. Dacă tratamentul dă reacții adverse din cauza rezultatelor eronate oferite de o anumită clinică, pacientul suferă consecințele. Atâta timp cât sistemul medical de stat nu este nici pe departe ca unul din țările civilizate, fiecare pacient e liber să facă analize la ce laborator dorește. În același timp, referindu-ne strict la nivelul testosteronului, acesta are nivel maxim dimineața (când se recoltează probele), iar până seara poate ajunge lejer sub limita minimă normală (mai ales dacă nivelul acestuia nu este cu mult peste limita minimă normală - ca în cazul meu).
Adina Mihaela Barcan
Adina Mihaela Barcan2 ani în urmă
În primul rand doamna doctor este un OM cum rar mai exista. Nu am cunoscut o personal, am găsit numărul pe net. Deoarece aveam o analiza crescuta la tiroida, am sunat la nr respectiv, unde mi a răspuns o voce calda, care fără sa ma cunoască mi a ascultat problema, m-a îndrumat ce analize sa fac. ATENTIE: fără sa ma cunoască, fără sa primească vrun ban de la mine!!!! Câte persoane, nu zic medici, oameni în general ar mai face asa ceva???!!!! Apoi când a mi-au ieșit rezultatele , doamna doctor a avut răbdarea și bunătatea sa-mi explice prin telefon.REPET fără sa ma cunoască!!! RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA!!!! Este un medic foarte BUN atât profesional cât si ca om!! Spun sincer NU AM MAI INTALNIT un asemenea medic!!!
Phoenix Imobiliare
Phoenix Imobiliare2 ani în urmă
Un medic şi un om deosebit ! Atenție , empatie , responsabilitate , bagaj informațional de excepție , atribute ce stau la baza unui profesionalism autentic . RESPECT !
Diana Tuțu
Diana Tuțu2 ani în urmă
Am fost azi la doamna doctor,un om deosebit cum rar intalnesti! O persoana calda ,calma ce are rabdare cu fiecare pacient.
Locații recomandate