/Dolj/Doctor

Doctor in uniforma SRL

Bulevardul 1 Mai 86, Craiova 200326, România

Doctor in uniforma SRL
Doctor
4.7
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q2W+P2 Craiova, România
+40 720 485 488
drinuniforma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MARIA-VICTORIA OLTEANU
MARIA-VICTORIA OLTEANU2 ani în urmă
Materiale de calitate, o gamă largă de culori. Produsele arată la fel ca pe site. Buzunarele întâlnite atât la pantaloni, cât și la bluză au fost un big selling point.
Recomand cu încredere!
Antonia Iordachescu
Antonia Iordachescu2 ani în urmă
Am fost super încântată de calitatea uniformei, culorile sunt vibrante și exact ca în pozele de pe site. Recomand 100%, cu cea mai mare încredere!!
Dan Răzvan Popa
Dan Răzvan Popa2 ani în urmă
Costumul este absolut minunat, mărimile de pe site potrivindu-se la perfecție, iar materialul este de o înaltă calitate, fiind plăcut la atingere și foarte comod. Recomand cu toată căldura Dr. în Uniformă.
Alex Lupu
Alex Lupu2 ani în urmă
Culori vii si diferitele modele arata foarte bine. Material de foarte buna calitate, nu irita si este foarte fin la atingere. Marimile se potrivesc. Recomand!!
Denisa Ciocan
Denisa Ciocan2 ani în urmă
Costumele sunt lucrate exceptional, au un material de foarte buna calitate, culorile sunt identice cu cele din poza, iar marimile corespund cu cele din tabel. Au o multime de modele care se pliaza pe toate gusturile si sunt foarte interesante si ,de asemenea,foarte comode! Recomand cu mare incredere!
Gabriela Juganaru
Gabriela Juganaru2 ani în urmă
Materialul este foarte calitativ, iar culoarea este chiar mai frumoasa decat in poze . Deja am mai comandat un costum si cu siguranta voi reveni si pe viitor. Recomand
Mihai Surdulescu
Mihai Surdulescu2 ani în urmă
O întreprindere privată excelentă prin atitudinea față de client, servicii, calitatea produselor foarte bună cu un preț decent, profesionalism. Pentru că aveam nevoie de măsuri mai mari decât cele aflate curent în lucru a fost chemat imediat un meșter croitor care mi-a luat măsuri și mi-au făcut echipamentul comandat pe măsură, în mai puțin de 48 ore, cu o diferență minimă de preț. Material foarte bun, modele la alegere, pentru cei care doresc echipamentul poate fi și personalizat. Recomand tuturor, prețurile sunt chiar mai bune decât în magazinele de profil din oraș. Singurul minus - ar mai fi necesare niște indicatoare de orientare. Până atunci, intrați de pe Bd 1 Mai în parcarea fabricii de confecții din Craiova, ocoliți clădirea principală prin dreapta, pe lângă gardul din dreapta, pe alee, și în spatele clădirii principale veți găsi a doua clădire, cu firma mare, lizibilă pe ea, cu locuri de parcare. Intrarea prin latura din dreapta, pe ușa pe care este afișat programul magazinului. Vă urez să continuați cel puțin la fel de bine (keep up the good work!).
Teodor - Mircea Popp
Teodor - Mircea Popp2 ani în urmă
Materiale rezistente, calitative, gamă variată de culori. După spălare nu se modifica culoarea.
Locații recomandate