/Dolj/Doctor

Policlinica Buna Vestire

Str, Calea Unirii Nr. 90, Craiova 200345, România

Policlinica Buna Vestire
Doctor
3
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5W+WH Craiova, România
+40 251 524 078
policlinicabunavestire.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Christian Smarandache
Christian Smarandache2 ani în urmă
Niste oameni care au facut scoala numai cu gandul la bani , spagi si bogatie.( sunt acei Dr care vazand o batrana la consultation II zice: vad ça va duceti numai la particulari, va permiteti; niciun control pt ça nu era vaccinata batrana si daca vreti sa va operati veniti la mine asta a fost consultatia si 200 lei). Nu uitati dragi oameni ça toti suntem la fel, firul vieti se scurteaza pt toti fie tineri fie mai batrani.
Iar la iesire o asistenta ( o femeie care face curat) II zice: aici à putut veni d-ar de vaccinat nu te-ai vaccinat. Eu II raspund acestei femei cu o mentalitate deplorabila sa aiba parte de toate vaccinurile din lume.
Sergiu Lorincz
Sergiu Lorincz2 ani în urmă
Neseriozitate la orl,am facut programare,si faptul ca am mers cu bilet de trimitere nu esti asteptat si primit la cabinet!
Dana Wxy
Dana Wxy2 ani în urmă
Dna dr. ginecolog Mihutoiu Viviana este ok, însă de asistenta dumneaei nu mi-a plăcut. Mi-a făcut observație cum că nu sunt atentă la dna dr, vorbindu-mi pe un ton ridicat, la persoana a II-a, de parcă ne-am cunoaște.
Gabriela Maria Ciuturoianu
Gabriela Maria Ciuturoianu2 ani în urmă
La programarea analizelor telefonic este groaznic, luna trecută s-au facut programari doar la ora 08:00, in condițiile în care programul este până la ora 21:00. Am așteptat 1 lună să mă reprogramez, iar acum nu se răspunde la telefon sau este ocupat. Înțeleg că aici se fac analize doar la anumite categorii de oameni?
Gabriel Nicu
Gabriel Nicu2 ani în urmă
Se face programare si nu are nici o valore,iam asteptat mai mult de o ora in plus.
Andrei V
Andrei V3 ani în urmă
O clinica cu medici si asistenti (radiologie)ce nu au respect pentru pacienti.Isi trec cunostintele peste lista de asteptare,in timp ce fraierii asteapta la rand.
Nu recomand!
Corina Lacatușu
Corina Lacatușu4 ani în urmă
Am apelat la serviciile clinicii sâmbăta, 13.04.2019. Am solicitat un ecograf, acuzând dureri acute abdominale și având un istoric medical complex. Am fost dispusa sa aștept mai mult de 2 ore și i-am mulțumit d-nei doctor ca a acceptat sa ma primeasca peste programările făcute. Dar, sa ii ceri pacientului sa se întindă pe pat pe un ghemotoc de hârtie rămas de la ceilalți, mi se pare inadmisibil la 150 lei consultația. Rola cu hârtie de protecție era lângă pat. Am întrebat dacă ma așez acolo și mi s-a răspuns sec-DA. Din păcate pt mine, am cam bătut spitalele din tara asta, dar asa lipsa de respect pt pacienți nu am întâlnit. Păcat! Sa știți ca nu numai actul medical, pe care nu îl comentez aici, este important când plătești bani pt sănătatea ta. Este vorba în primul rand de respectul pt pacient.
Johni Doctor
Johni Doctor5 ani în urmă
Personal și medicii sunt buni! Dau 4 stele pentru faptul ca dacă ai un om cu o fractura la picior este foarte greu sa îl duci la cabinet unde ai de urcat trepte grele și nu ai cum efectiv fără 5 oameni. și pe urma iar coboară cu pacientul sa il duci la Radiografie care este în alta clădire și iar înapoi la consultație
Trebuie renovata clădirea. Mulțumesc
Locații recomandate