/Dolj/Doctor

Cabinet Doctor Pascu Cornelia

Strada General Nicolae Măgereanu 1, Craiova, România

Cabinet Doctor Pascu Cornelia
Doctor
3.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QJX+7J Craiova, România
+40 744 686 168
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Seo Elite
Seo Elite4 ani în urmă
CEL MAI BUN DOCTOR ginecolog DIN OLTENIA. Dupa 7 ani de incercari, doamna doctor Pascu a infaptuit minunea. Acum ne putem tine in brate copilul mult asteptat. Cu profesionalism si umanitate, dansa mi-a fost mereu alaturi. "Reteta magica" a doamnei doctor a avut rezultate imediate. O recomand cu multa caldura pe doamna doctor Pascu. Recomand cea mai performanta clinica de nasteri din Oltenia: GynMed. Conditii de 5 stele. Nastere in mediu acvatic.
Elena Bianca Cîrstea
Elena Bianca Cîrstea4 ani în urmă
Doamna Doctor este foarte arogantă, am avut o simplă întrebare la dânsa, dar fără programare și deoarece nu sunt pacienta dânsei, nu mă poate ajuta. Și am si deranjat-o într-o zi de sâmbătă, pentru că am sunat-o pe numărul personal, pe care l-am luat după internet, pentru că nu am găsit altul. Mi s-ar fi părut normal să îmi asculte întrebarea și apoi să mă îndrume către o consultație. Nu recomand
Mihaela Constantinescu
Mihaela Constantinescu4 ani în urmă
A luat cineva tratament pentru inf de la doamna dr.? A dat rezultate? Si daca da ,dupa cât timp? Eu acum încep si as vrea o parere!
Elena stan
Elena stan4 ani în urmă
O experienta unica,nasterea la clinica Gin-Med cu doamna doctor Pascu impreuna cu tot staful este ca un vis o recomand cu incredere.
Alex ilie
Alex ilie4 ani în urmă
Foarte scumpa, te umfla de pastile, rezultat zero, nu recomand, iti faci programare si aștepți ca isi baga urgentele lor!
Levantica Fane
Levantica Fane5 ani în urmă
Pentru 300 de ron ti se face o ecografie abdominala si un consult .....nu este inclus papanicolau...pe langa asta mai primesti analize in valoare de 525 de ron ....ma scuzati dar la alte cabinete este 270 de ron ecografie ...consltatie si papanicolau ...asa se inatampla cand te iei dupa recenzii pe net
Andreea Chiser
Andreea Chiser5 ani în urmă
Foarte important pentru cei care nu stiu zona. Intrarea este separată. INTRAREA se face prin SPATELE blocului, acolo unde este un părculeț in fata.
Recomand cabinetul cu toată încrederea.
DANIEL CAULFIELD
DANIEL CAULFIELD5 ani în urmă
Seriozitate , profesionalism , devotament sunt cuvinte care nu pot descrie in totalitate acest minunat doctor : CORNELIA PASCU .Apelati cu incredere ! Doamna Dr.lucreaza la Spitalul Nr.2.
Locații recomandate