/Dolj/Doctor

Policlinica Sfântul Ilie

Bulevardul Carol I, Craiova 200061, România

Policlinica Sfântul Ilie
Doctor
4.3
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RF4+W9 Craiova, România
+40 251 416 441
policlinicasfilie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian plesa
Marian plesa2 ani în urmă
Dezamăgitor, deși am plătit analizele la recoltare, când am mers după rezultat mi s-au mai cerut încă 25 de lei pt. că medicul lor primar a trecut pe fișă niște antibiotice pe care le-ar recomanda, deși nu am solicitat acest lucru, iar trimiterea era de la medic specialist și el o să facă planul de tratament.
Madalina baltaretu
Madalina baltaretu2 ani în urmă
În aceasta clinica serviciile sunt exceptionale,personalul medical foarte amabil si competent. Un centru medical cu medici competenti si bine pregatiti profesional. În aceasta clinica am fost pentru analize medicale și nu numai si am avut surpriza sa intalnesc oameni frumosi cu suflet frumos! Dotarile cu aparate performante de ultima ora, faptul ca poti urmari evolutia unei boli si poti actiona la momentul potrivit fac o mare diferenta pentru un om si disting aceasta policlinica fata de celelalte din oras.
Profesioniști desăvârșiți!Cu siguranță o sa revin !
Lavinia Petruta Diaconescu
Lavinia Petruta Diaconescu2 ani în urmă
Am avut programări la diverse cabinete din Incinta policlinicii unde am fost la consultații și sunt foarte mulțumita de cum au decurs acestea. Medicii la care am avut programări m-au ajutat foarte mult. Sunt foarte mulțumita de aceasta policlinica și voi apela incontinuare pentru orice problema de sănătate voi avea pe viitor. Recomand cu placere!
Mikaella cocea
Mikaella cocea2 ani în urmă
Personalul, atât medicii cât și asistentele, foarte amabil și bine pregătit. Am beneficiat de mai multe consultații și analize în aceasta policlinica și am fost extrem de mulțumită de rezultate și competentele medicilor. Recomand cu încredere!
Cristian Belu
Cristian Belu2 ani în urmă
Foarte multumit de servicii si de personalul policlinici
Pe langa serviciile medicale compentente, policlinica dispune de personal calificat profesional . Am fost prima data pentru un consult ecografic si de aici am fost directionat si la cardiologie si analize medicale. Sigur o sa mai apelez la serviciile acestei policlinici.
Alexandru-ionut Velea
Alexandru-ionut Velea2 ani în urmă
Recomand cu încredere ! Experienta mea cu aceasta policlinica a fost extraordinara , personalul foarte amabil si experienta domnilor Doctorilor se observa după primele minute de la intrarea în cabinet !
Maria Emilia
Maria Emilia2 ani în urmă
Sunt o pacienta veche a policlinicii, am recomandat-o tuturor cunoscuților mei pentru ca sunt foarte mulțumită de serviciile de care am beneficiat:laboratorul de analize, consultațiile în diferite cabinete.
SMEU MIHAELA
SMEU MIHAELA2 ani în urmă
Este o policlinica cu personal medical amabil ,pregătiti din punct de vedere profesional,empatici.Am avut o experiență foarte bună.Recomand cu încredere!
Locații recomandate