/Dolj/Doctor

Dogaru Carmen-Adriana

Bloc N1b, Calea București 127, Craiova 200617, România

Dogaru Carmen-Adriana
Doctor
3.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
8R7J+R3 Craiova, România
+40 251 437 037
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 13–19
Mirecuri: 8–14
Joi: 13–19
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robe andrei
Robe andrei4 ani în urmă
NU recomand, D-na Dogaru Carmen sta si fumeaza in cabinet tigari electronice in timp ce pacientii se pregatesc de control. Dar daca afara este cald si frumos sta afara la o tigara la intrarea in bloc nici macar nu raspunde daca este saluata, in timp ce isi savureaza tigara si cafeaua. D na Asistent este lupul moralaist si vorbeste fara rost, cearta pacientii, etc, Un funcitonar comunist ! Nu recomand ! Nu a vrut sa-mi eliebereze un medicament compensat pe faptul ca nu am avut trimitere si totusi aveam o reteta de la REGINA MARIA! A refuzat sa-mi elibereze reteta compensata! Pe deasupra mi-a tinut si morala! Nu au respect pentru pacienti! Nu recomand!
Manz Barza
Manz Barza4 ani în urmă
Recomand! Doamna doctor Dogaru este un medic profesionist cu o etica de munca exemplara. Critica baiatului de mai jos este nefondata caci servicii nedecontate de casa furnizeaza absolut orice medic de familie iar cele percepute de doamna doctor sunt cele minime recomandate ( 10 lei adeverinta, 5 lei avizul, etc) si sunt afisate la avizier conform legii. E usor sa o arzi meltean si sa scuipi rahat fara sa te informezi.
Alex Coltatu
Alex Coltatu5 ani în urmă
Sorin Dj
Sorin Dj6 ani în urmă
Am plecat la alt doctor de familie care nu cere bani pe adeverinte precum si pe multe alte servicii ,asa cum se cere la cabinetul D'nei Dogaru. (vezi preturi la vizier).
Razvan Catana
Razvan Catana7 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Locații recomandate