/Dolj/Doctor

Policlinica Centrală Dr. Vlăescu

Bulevardul 1 Mai 24, Craiova 200355, România

Policlinica Centrală Dr. Vlăescu
Doctor
3.3
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5R+QF Craiova, România
+40 251 415 604
policlinicavlaescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Voinea
Ramona Voinea2 ani în urmă
Personal deosebit de bland!!
Medicul ORL ,D.nul Alexandru de nota 10.
Recomand!
Sa ramaneti la fel de blanzi si calzi cu pacientii!!
U Eugen
U Eugen3 ani în urmă
Fugiti de aici.
A aparut si in presa, aici a murit un tanar dupa o banala operatie de amigdale(i-au taiat din greseala gatul si imediat au ascuns acest lucru in loc sa ia masuri urgente)
Baronescu Petrisor
Baronescu Petrisor4 ani în urmă
Dacă te duci cu bilet ai de așteptat 1 săptămâna, dacă ai ești programat la ora 12 cei care vin cu plata au prioritate chiar dacă ai programare, consultația este 100 de lei fără bilet de trimitere. Etica profesionala a personalului din sala de programări lasă de dorit, dacă vin persoane cunoscute pacienții care deja sunt la biroul de programare sunt puși în așteptare pentru discuții interminabile din sfera familiala .... Dacă biletul de trimitere este pe subacut doamna îți zice ca este valabil 30 de zile deși el este valabil doar 7 zile...
Ionut Fane
Ionut Fane5 ani în urmă
Dl. Dr. Marginean are program de la ora 14:00 la ora 18:00 . Asa scrie pe site, dar dansu nu cred ca stie, pt ca in unele zile vine la 15:30, iar in altele cand vine la 14:00 pleaca 16:30 ca na....e si profesor si tre sa mearga la facult. Programari nu se fac la ortopedie, ci se intra in ordinea sosirii, dar au prioritate cei cu plata. Deci, dupa ce stai 4 ore asteptand dupa doctor, si ca sa iti vina randu, mai intra 2-3 in fata ta !!! Si daca ai norocul ca acei 2-3 sa faca radiografii la etaj, si apoi sa s intoarca pt a le interpreta dr.......ai pus-o !
Remus vaicar
Remus vaicar6 ani în urmă
Una dintre cele mai proaste experiente pe care le-am avut cu medicii de pana acum. Desi am auzit ca este unul dintre medicii ORL foarte buni, am fost profund dezamagit.

Am avut doua intalniri cu d-na doctor si, de fiecare data, dupa o lunga asteptare (pacienti multi si fara o programare corecta) mi-a dat impresia, iar la final mi-a dovedit ca n-a ascultat absolut nimic din ce-i spuneam eu. Era extrem de preocupata sa se termine cat mai repede intalnirea.
Dar cel mai grav este faptul ca la intalnirea de final unde trebuia sa-mi dea diagnosticul, reteta si unde cred ca se impune si speram sa am o discutie fata in fata, am gasit doar asistenta dumneaei care mi-a inmanat o reteta, fara niciun alt rezultat al investigatiilor pe care mi le facusera in ziua precedenta (fibroscopie, exudat faringian, radiografie) sau un bilet cu diagnostic asa cum se obisnuieste. Doar o reteta scrisa la calculator si atat! Recunosc ca am obtinut o parte din ele apeland la directorul institutiei. Se pare ca doar luand atitudine iti obtii drepturile la policlinica doamnei doctor.
Referitor la reteta mi-a prescris un tratament pentru sinuzita, boala despre care stiam si despre care i-am spus si dnei doctor anterior. Problema este ca mi-a prescris si un antibiotic pentru sinuzita, in conditiile in care am instiintat-o pe dna ca urmez un alt tratament cu antibiotic. Nefiind acolo, a trebuit sa aleg eu cu ce antibiotic voi continua, iar pentru amigdale, desi le aveam inflamate si febra, nimic. Sau or fi fost acele picaturi oftalmice despre care nu mi-a explicat nimeni ce-ar trebui sa fac cu ele? La farmacie mi s-a spus ca sunt de pus in ochi, la fel scrie si pe prospect.
Mai trebuie sa mentionez ca am avut bilet de trimitere si ca serviciile vor fi deconecate prin casa de asigurari. O fi fost asta vreun motiv..? Oare cei de la Casa de Asigurari stiu ce deconteaza..? Sa va fie rusine, d-na doctor Doina Vlaescu!
Victoria Radu
Victoria Radu2 ani în urmă
Doamna dr. Vlaescu un om deosebit,profesionalism,amabilitate! Am obtinut programare cu cas, personal amabil,s-a respectat ora programari eu recomand! Nu m am impiedicat de cei programati cu plata!
Mihaela
Mihaela2 ani în urmă
Sub orice critica, dna doctor pare ca nu aude nimic din ceea ce ii spui.
Linca Marilena
Linca Marilena2 ani în urmă
Profesionalism si empatie, 2 calitati intalnite cu varf si indesat la domnul doctor Alexandru Vlaescu.
Locații recomandate