/Dolj/Doctor

Centrul de Diagnostic și Tratament OB-GYN

Strada Dezrobirii 123, Craiova 200018, România

Centrul de Diagnostic și Tratament OB-GYN
Doctor
4.2
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RCC+4P Craiova, România
+40 251 315 811
ob-gyn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DOICARU ELENA.MIHAELA
DOICARU ELENA.MIHAELA2 ani în urmă
Cea mai buna clinica , răbdarea și profesionalismul se vede cu ochiul liber !
Ana Lemeni
Ana Lemeni2 ani în urmă
Personal foarte amabil, timp de așteptare scurt. Dl. Doctor și domnișoara de la ecografie au fost foarte drăguți și mi-au explicat tot în detaliu și mi-au raspuns la toate întrebările, m-am simțit confortabil pe tot parcursul consultației. Singurul lucru care nu mi-a plăcut este aspectul cam învechit al cabinetului, a scaunului și faptul ca nu au papuci de unica folosință.
Adela T
Adela T2 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei profesor Anca Pătrașcu de 9 ani. O recomand atat pe dumneaei, cât și personalul din aceasta clinică. De fiecare data am fost tratata extraordinar, timpul de așteptare a fost scurt și am primit mereu explicațiile necesare. Mulțumesc mult tuturor!
Gabi Summer
Gabi Summer2 ani în urmă
Fetița este născută cu doamna doctor Pătrașcu.
Sarcină fără probleme, naștere de urgență, in urma consultului ecografic au fost depistate probleme care au pus fetița in pericol și am fost trimisa la spital unde doamna doctor m-a însoțit și sprijinit pe tot parcursul.
De prisos să spun ca recomand acest cabinet!
Dacă doriți consult si tratament profesionist, este locul ideal!
Antoaneta Stefan
Antoaneta Stefan2 ani în urmă
Atit dna prof.Anca Patrascu cit si personalul existent,au fost foarte amabili, timpul de asteptare a fost scurt,pe tot parcursul consultatiei m-am simtit excelent, iar tratamentul prescris a fost foarte bun.In aceasta situatie, recomand cu caldura, sa va prezentati cu incredere la aceasta clinica ,unde veti gasi specialisti de inalta clasa.Personal va multumesc pentru atentia acordata,pentru tot.
Elena Modoalcă
Elena Modoalcă2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul atât doamna profesor Anca Pătrașcu cât și personalul existent în clinică !De fiecare am primit diagnostic precis ,tratament adecvat și explicații necesare !Mulțumesc pentru tot🤗
Luissa Târtea
Luissa Târtea7 ani în urmă
Oameni de nota 2 000. Am fost tratata foarte bine cu o amabilitate iesita din comun cum rar mai intalnesti, mai ales printre medici. Felicitari lor, au un caracter frumos si te fac sa te simti in siguranta atat tu ca mama cat si bebe este ,, ingrijit'' in burtica foarte bine. Multumesc pentru toata omenia de care dati dovada zi de zi :)
Lexi
Lexi2 ani în urmă
Nu o recomand pe doamna doctor Pătrașcu Anca. Tratamentul dat de dumneaei la o problemă de sănătate recurentă a fost de 3 ori la rând același, în decursul unui an și jumătate, acesta incluzând spălături vaginale. Recomand documentarea despre aceste spălături și efectul lor, preponderent negativ, mai ales repetate într-un timp atât de scurt. Asistentele care se ocupă de recepție sunt foarte plictisite, ușor nepoliticoase. Singura doamnă care s-a comportat exemplar a fost cea de la ecografie, însă nu mai țin minte numele ei, din păcate. Dar sper ca niște indicii descriptive, precum părul blond, înălțimea medie și construcția zveltă, să vă ajute, în caz că decideți să mergeți acolo.
Locații recomandate