/Dolj/Doctor

Pediatru Ramona Nedelcuta

Strada General Dragalina Nr. 23, Craiova 200536, România

Pediatru Ramona Nedelcuta
Doctor
4
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R63+PJ Craiova, România
+40 722 833 265
pediatrucraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sambrian marius
Sambrian marius2 ani în urmă
Nu știu cât de buna este ca doctor , dar nu este posibil ca sa fi programat la ora 19 și sa stai câteva ore sa aștepți cu alte 20 de persoane in 10 mp. Persoane care era programată la ora 18 a intrat la ora 19:50!!! Nu este posibil așa ceva!!! Ce face omul pentru bani!!! Chemi pe toată lumea și nu te interesează ca este pandemie, sau ca sunt și alți copii bolnavi in sala care pot sa îmbolnăvească alți copii sănătoși care vin doar la un simplu control
Alii otto
Alii otto2 ani în urmă
Este imposibil așa ceva !!!! Sa chemi 10 persoane la aceeași ora cu copilașii bolnavi sau chiar sănătoși și sa pleci de acolo cu copilul tău bolnav !! Suntem mame,nu animale !!! N-ai cum sa ma chemi la ora 19 și nici la ora 21 sa nu intru in cabinet ,cu copilul cu febra ! Alte mame cu copii mici de 2 luni sa aștepte 2 ore .. este imposibil așa ceva !! Groaznic !
Sorin Ungureanu
Sorin Ungureanu2 ani în urmă
Un adevărat profesionist,mai greu cu programul și parcarea.
Marinela Calin
Marinela Calin2 ani în urmă
Pe scurt: praful de 2 degete, paianjeni de toate mărimile și felurile, mucegai , 10 - 12 persoane chemate toate odată în sala de așteptare, fara dezinfectanti, masuri de distanțare, protectie etc. Fără măcar o asistenta medicala. Cuvintele "unica folosinta" sunt complet străine, toți copiii sunt consultați cu aceleași ustensile, pe aceeași cârpă murdara așezată pe pat. La 100 lei încasați la fiecare 10 minute ar fi fost de bun simt sa fie măcar personal de curățenie, asistenta, ustensile medicale de unica folosinta, dezinfectante, baie curata, etc

cheltuiala minima, eficienta maxima
Cristian Papa-Stoian
Cristian Papa-Stoian2 ani în urmă
Trebuia sa intram la ora 19.40.cand am ajuns erau 7 copilasi la rand si cu noi 8.am decis sa asteptam(FEBRA 38.8) insa alti parinti au venit si au intrat direct inauntru avand "prioritate" si noi restul asteptand ca prostii.nu contest pregatirea doamnei doctor insa ca si planificare HAOS.NU RECOMAND !!!
Sorin Ciprian
Sorin Ciprian2 ani în urmă
Am fost astazi la un consult cu bebelusul. Doamna doctor a fost foarte amabila si de ajutor. Ne-a explicat pas cu pas absolut tot ce aveam nevoie sa stim pentru tratamentul bebelusului. Recomand aceasta clinica cu cea mai mare incredere!
Stefan Manuel
Stefan Manuel2 ani în urmă
Un medic de nota 10 . Fetita mea este periodic consultata de doamna doctor ( când avem probleme ) . Am rămas impresionat, am sunat sa întreb când putem veni pentru ca fetitei nu ii scădea febra și dansa ne a programat chiar Duminica dimineața.Eu deja îmi făceam griji pentru Duminica e dificil.
Un om excepțional care acorda mereu grija fetitei noastre.
Va mulțumim din suflet pentru tot sprijinul.
Petruta Malaianu
Petruta Malaianu2 ani în urmă
Am ajuns la dumneaei cu un bebeluș de 3 luni care avea diaree de 2 sapt. Consultație a durat nici 5 min în care s a purtat de parca abia aștepta să scape de mine. 120 lei pt 5 min în care nu mi-a explicat mai nimic. Nu recomand. Un pediatru trebuie sa îndrume o mama și sa ii explice orice. Mergeți la doctori care practica meseria din pasiune nu pentru bani ca dansa.
Locații recomandate