/Dolj/Doctor

Spitalul Clinic de Urgență Militar "Dr. Ştefan Odobleja" Craiova

Strada Caracal 150, Craiova, România

Spitalul Clinic de Urgență Militar "Dr. Ştefan Odobleja" Craiova
Doctor
4.2
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R29+X8 Craiova, România
+40 251 581 081
smucraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adriana Popescu
Adriana Popescu2 ani în urmă
Nici un Caine nu recomand la nimeni sa trateze in acel spital... Rusinos ca in alte tari europene medicii dau dovada de umanitate, iar apoi de foarte mult profesionalism... Voi mai aveti multe de invatat, cel putin sectia de chirurgie!! Amin
Da Best
Da Best2 ani în urmă
Au condiții și dotări OK
Personalul este neprofesionist
NU E ADMISIBIL SĂ STAI INTERNAT 3 SĂPTĂMÂNI ȘI SĂ FII EXTERNAT CU DIAGNOSTIC GREȘIT
Bia
Bia2 ani în urmă
Foarte dezamagita de serviciile oferite la centru de vaccinare. 7-8 persoane in fata mea si am fost nevoita sa astept 2 ore pentru ca personalul medical isi aduc cunostiintele pe care le baga in fata persoanelor care stau la coada.
Carmen Neda
Carmen Neda2 ani în urmă
Săptămâna aceasta am suferit o colecistectomie laparoscopică efectuată de către medicul Trașcă Emil. Pe lângă faptul că este un excelent profesionist, este și de o calitate umană rar întâlnită în sistemul medical din România. Pe parcursul celor 3 zile de internare în secția de chirurgie am fost tratată de o echipă care face cinste sistemului medical. De asemenea, am fost plăcut surprinsă de igiena riguroasă din acest spital.
Radu Vidrean (Dusco Dugusco)
Radu Vidrean (Dusco Dugusco)2 ani în urmă
Jenant! Cam tot ce pot spune despre acest spital.
Milu Bucataru
Milu Bucataru2 ani în urmă
Cea mai buna doctorița ginecolog, doamna Cârstea Silvia, un medic tânăr, dar cu suflet mare. M-a ajutat foarte mult ,nu am cuvinte sa îmi exprim recunostinta.Intr-un cuvânt, INGER.
Asphodel
Asphodel2 ani în urmă
Voi ați recomanda unui pacient bolnav mintal să fumeze țigări electronice?? Întreb și eu
Florentin-Catalin Lica
Florentin-Catalin Lica2 ani în urmă
Ma prezint in zi de miercuri la Spitalul respectiv, nereusind sa iau legatura telefonic pentru informatii, ca pacient cu nevoia unei radiografii la un membru cu fractura in ghips de 3 saptamani, in vederea unei reevaluari la specialist in ziua urmatoare. La poarta spitalului prezint trimiterea, specificand ca sunt pensionar asigurat OPSNAJ. In urma unui telefon dat din poarta de o persoana neidentificata catre serviciul radiologie acesta imi comunica faptul ca peste o saptamana ma poate programa. Dintr-o comoditate crasa se pare ca personalul de acolo are o lehamite acuta in ceea ce priveste serviciul ! Asta pe langa faptul ca in ziua in care am avut accidentul cu fracturarea membrului, prezentandu-ma in speranta unei interventii ca urgenta mi s-a comunicat scurt ca nu au medic de garda pe ntru aceasta trauma. Atunci la ce mai aveti statutul de " Spital Clinic de Urgenta... " ???
Locații recomandate