/Dolj/Doctor

Policlinica Sf. Nectarie

Strada Caracal 23, Craiova, România

Policlinica Sf. Nectarie
Doctor
4.2
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R63+2G Craiova, România
+40 351 401 336
centruldeoncologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Lavinia Vlad
Anca Lavinia Vlad2 ani în urmă
Pot spune :sunteti cei mai buni! Tin sa multumesc din suflet d.nei dr Dumitrescu , dr Schenker si dr Bratu. Se respecta programarile va felicit pt tot ce faceti! Tatal meu Dragota Horia primeste cele mai bune ingrijiri! Multumesc intregii echipe ! Nota 10
Ingrid Ciora
Ingrid Ciora2 ani în urmă
Experiența, profesionalism, dar mai mult decât atât. Grija pentru oameni.
Buzzz Buzzz
Buzzz Buzzz2 ani în urmă
Nu-și respectă programariile, timp de asteptarw mare, sala de asteptare sufocantă de aglomerată , fara ac
Alin Popovici
Alin Popovici4 ani în urmă
O parere mediocră, de și se știe că în oncologie vin oameni cu luni sau ani numărați,începînd de la medici și asistente toti se uită să le dai.Am trăit această experiență cu soțul meu.În luna mai a fost dianosticat cu cancer amigdalian gradul 2-3 .Din iunie a inceput tratamentul citostatic, (soțul era operat și pe cord deschis).Ca să poată să stea de discuții si să-i descrie toate simptomele medicului(Bejinariu) i-am dat plicul.A făcut 3cure citostatic+hidratare, iar în perioada aceasta nu a fost monitorizat cardiologic, știind că este operat PE CORD DESCHIS.29 iunie in timpul hidratarii,i-a scazut tensiunea .(DE FAPT A FACUT UN INFARCT ,PE SUPRAFAȚĂ MARE,DAR CINE SĂ ÎȘI DEA SEAMA???? )Pe 30 iulie sotul meu a decedat pentru dezinteresul pe care medicii oncologi îl au față de pacienții care au si alte diagnostice.Păcat mare păcat ,eu am rămas plină de durere și disperare,iar doctorul si-a mai adăugat ceva la buzur.LA POMUL LĂUDAT SĂ NU TE DUCI CU SACUL. SUNTEȚI JALNICI.
Yasmina Stefanuta
Yasmina Stefanuta4 ani în urmă
Va multumesc, sunteti ceea ce ar trebui sa fie oriunde intr un asemenea loc. Am plecat cu zambetul pe buze! Din alte locuri cu depresie. Sanatate!
Andreea Rusu
Andreea Rusu5 ani în urmă
M ai rar cadru medical asistentiii medical sunt foarte buni vb frumos si se poarta foarte frumos fata de alte spitale. Mulrumesc pt toata grija si atentia din partea dansilor
Ana maria stoenescu
Ana maria stoenescu5 ani în urmă
Cum pot sa fac o programare la dr. oncolog Schenker Michel... Numărul de telefon afișat nu se conectează,,va rog este urgent !!!!
Loredana Pana
Loredana Pana2 ani în urmă
Doamna doctor GADEA este foarte super, îmi pun toate speranțele pentru soțul meu cu ajutorul dânsei, multumesc din suflet !
Locații recomandate