/Dolj/Doctor

PodoLogiq

Calea București 52, Craiova 200515, România

PodoLogiq
Doctor
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R8C+82 Craiova, România
+40 757 054 323
podologiq.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicola Fabian
Nicola Fabian2 ani în urmă
Tamara Ciolca
Tamara Ciolca2 ani în urmă
Pe scurt pot sa spun ca am trecut prin multe probleme din cauza unghiei încarnate. Dar din cauza fricii nu am avut curajul de a veni mai devreme la cabinet. Din cauza asta am ajuns cu o mare infecție la picior si cu multe traume. Insa pot sa spun ca m-am înșelat, nu a durut deloc !(chiar deloc )...RECOMAND CU ÎNCREDERE!
Marinela Cotoarba
Marinela Cotoarba2 ani în urmă
Din experientele mele la doctori chirurgi, in care 3 zile am stat la pat, abia puteam sa merg, aveam dureri ingrozitoare care ma tineau si pana la 2 saptamani. Am facut cea mai buna alegere de a ma duce la Aynur, m-a ajutat enorm de mult cu problema unghiilor incarnate si mai ales fara nicio durere, nici macar nu am plecat bandajata de acolo. Este cea mai buna, recomand cu toata increderea🤗
Rotaru Alina
Rotaru Alina2 ani în urmă
Cea mai buna doctor podologiq din Craiova, am scapat de o micoza oribila la unghiile de la picioare doar dupa prima ședință si am urmat indrumarile doamnei, excelent! Aici inainte de doctor am intalnit un om cu suflet mare si cumsecade! Recomand din toata inima!
Ligia Cristina Andrei
Ligia Cristina Andrei2 ani în urmă
Tot ce pot spune este...maini de aur. Nu am simtit nicio durere, iar unghia mea este perfecta. Va multumesc pentru tot!
Iulia Georgiana
Iulia Georgiana2 ani în urmă
Cred ca fiul meu a fost primul pacient in aceasta locație, traumatizat de-a dreptul de toate experiențele anterioare a mers cu teama ai a plecat cu zâmbetul pe buze. Abia putea merge de durere, lipsea la toate orele de sport din cauza unghiilor incarnate și a infecției provocate de acestea, dar Aynur a făcut minuni și totul este perfect acum. Fără durere, fără teama, in condiții de maxima igiena! Recomand din toată inima pentru toate vârstele și in special pentru copiii aflați in dificultate!
Alexandra Dediu
Alexandra Dediu2 ani în urmă
Recomand! Un loc placut unde am gasit o echipa minunata, profesionista, extraordinar de dedicata problemelor picioarelor noastre. Si cel mai important, isi face treaba nemaipomenit, fara pic de durere, motivul care m-a facut sa aleg acest cabinet si care ma face sa continui sa il vizitez. Vii cu probleme, le lasi acolo si pleci cu zambetul pe buze.😁
Va multumesc, doamna doctor! Sunteti deosebita!
Roxana calpanu
Roxana calpanu2 ani în urmă
Profesionalism, determinare,curățenie exemplară, empatie si mai ales fără durere!!!Recomand din toată inima 🙏❤
Locații recomandate