/Dolj/Doctor

Clinica Poenaru

Șoseaua Popoveni, Craiova, România

Clinica Poenaru
Doctor
4.3
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7QVQ+84 Craiova, România
+40 351 808 070
clinicapoenaru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tănase Andreea
Tănase Andreea2 ani în urmă
Acum trei luni am făcut o operație la genunchi, plică sinoviala. Operația a decurs foarte bine, a fost făcută de Dr Poenaru și Dr Drăgușn.Mulțumesc domnilor doctorii și întregului personal.
Vasilica Mladin
Vasilica Mladin2 ani în urmă
Mulțumesc dmn.doctor Dragusin Alexandru
medic exemplu și cum rar mai întâlnești în zilele noastre,faptul cum îți explică și vb cu pacienți cum ii tratează,rar mai vezi în zilele noastre .. Acum o luna ma-m operat de menisc operație reușită deja merg sint bine datorita dânsulu sii echipei sale, un om cu suflet mare si un doctor dedicat meseriei pe care o practica, atit dansul cit și echipa cu care lucrează..Recomand cu drag cu respect..Dragusin Alexandru
Gabriela Radulescu
Gabriela Radulescu4 ani în urmă
Profesionalismul medicilor este "umbrit' de atitudinea personalului auxiliar- personal tânăr, fara ....entuziasm.....ar fi bun un electrocutat pt muște in zona recepție, având în vedere amplasarea. De asemenea, o verificare,a când și când, a scaunelor din recepție și izolarea celor cu probleme ar arata implicare 🤔succes flori doctori!
Monica Cinca
Monica Cinca4 ani în urmă
Profesionalism și amabilitate! Un om excepțional, domnul doctor Poenaru. Recomand!
Viorel Suiu
Viorel Suiu2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite de clinica. Am fost cu mama mea cu o fractura tripla la picior la care a trebuit operatie. Totul a decurs ca la carte. Am platit operatia dupa care nu a mai fost nevoie de nimic. Personalul foarte amabil si serios iar domnul doctor Dragusin foarte amabil si deschis la orice intrebare. Recomand cu cea mai mare incredere.
Paul Filip
Paul Filip2 ani în urmă
Acum câteva luni m-am operat de menisc și ligament încrucișat anterior, operația a decurs foarte bine datorită experienței și profesionalismul domnilor doctori.
Menționez ca după consult, diagnosticul pus de domnul doctor Drăgușin Alexandru a fost mult mai precis decât RMN-ul făcut ulterior.
Personalul de la clinica foarte ok.
După operație nu am avut nici un fel de durere și am continuat recuperarea cu kinetoterapeut personal plătit de casa de asigurări.
Recuperarea este puțin grea după 6 săptămâni deoarece trebuie să treci cu flexia de 90 de grade și asta se face progresiv și cu durere.
Bianca pleniceanu
Bianca pleniceanu2 ani în urmă
Domnul doctor Drăgușin este un medic implicat în ceea ce face. Partea neplăcută este amplasarea și amenajarea curții. În plus, nici nu ști în care clădire sa intri pt ca nu este nici măcar un indicator.
Livia Nutoaica
Livia Nutoaica2 ani în urmă
Mulțumim din suflet domnilor doctori de la clinica care au făcut posibil ceva ce părea imposibil la spitalele din România ,domnul doctor Dragusin,un om cu suflet mare și un specialist desăvîrșit
Locații recomandate