/Dolj/Doctor

Prima Clinic

B-dul Carol 1, nr.11, Corp II, parter, Craiova, România

Prima Clinic
Doctor
4.2
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RC2+MX Craiova, România
+40 351 184 825
primaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tania Elena
Tania Elena2 ani în urmă
Doamna doctor Sultana Andreea este o femeie atât de dulce și amabilă. Cu siguranța va rămâne medicul meu endocrinolog mereu, este o persoană foarte cuminte și un doctor implicat 🥰
Oana Bianca Tobescu
Oana Bianca Tobescu3 ani în urmă
Nu a avut nimeni pretentia sa intre in cabinet,sunt un om care a respectat tot timpul regulile de distantare si igiena,eu am spus la telefon atunci cand m-ati intrebat ca am fost data afara din clinica desi batea vantul destul de tare si ploua, pe motiv ca pot sa raspandesc covid desi in sala de asteptare ,langa usa de la intrare, erau doar doua persoane,deci era respectata distantarea! Eu personal nu recomand
Stefan Aurora
Stefan Aurora4 ani în urmă
Nu respecta programarile si sunt total dezinteresati de pacienti. Am plecat vazand ca doamna doctor Petrisor nu mai avea de gand sa vina. Discuta in cabinet cu o asistenta. M-a sunat o domnisoara de la receptie dupa 4 ore sa ma anunte ca mi-a venit randul. Mai era doar o singura persoana inaintea mea. A stat patru ore cu un singur pacient, probabil. Primisem recomandari bune, dar se pare ca adevarul e cu totul altul.
* Vad ca la review mi s-a raspuns imediat. Dar asistenta a sunat dupa 4 ore. Intre timp am aflat ca cineva isi sarbatorea ziua de nastere :). In timp ce pacientii asteptau. Imi sustin opinia pentru ca exact asa s-a intamplat. Se pare ca ma faceti neserioasa si va comportati ca si cum pacientii sunt sclavi si nu au dreptul la o opinie care nu va avantajeaza. Nu ma intimidati si am dreptul sa spun ce mi s-a intamplat!
Cristian stancu
Cristian stancu4 ani în urmă
La pomul laudat ....sa aveti sacul plin.ca decat atat conteaza,dupa ce goliti sacul nu-i mai intereseaza de pacienti.
Din respect pentru medic si considerand ca este penibil pentru clinica sa motivez in public nemultumirea va promit ca va voi comunica personal cand vin la control.
Anca Ticu
Anca Ticu2 ani în urmă
Buna ziua!
Am fost la consultație marți , pe 23 februarie 2021 , cu toate analizele la d-na doctor Petrișor. După ce a analizat analizele și mi-a făcut ecograf dansa a decis să îmi mărească doza de Eutirox de la 50 mg la 75 mg.
Am inceput sa iau doza mărită pentru prima dată ieri, miercuri. Noaptea trecuta m-am simțit foarte rău, palpitații și senzație de sufocare și de uscăciune a gurii. Azi dimineață, joi 25 februarie, am sunat la clinica sa ii spun doamnei doctor că nu mă simt bine după această doza mărită. Mi s-au spus că o să mă contacteze d-na doctor la ora 13 când ajunge la cabinet. La ora 15, văzând că nu mă sună nimeni și pt. că mă simțeam în continuare foarte rău am sunat iar la cabinet. M-am sunat doamna asistenta, cred, și mi-a comunicat că dacă doresc sa vin la consultație in regim de urgenta
mă poate programa pt azi la ora 18,30 și că o să mă coste 100 lei consultația și 100 lei tiroida. Nedumerita am întrebat de ce trebuie sa plătesc iar consultația daca am fost cu doua zile in urmă și în urma dozei mărite nu mă simt bine. Doamna
asistenta mi-a zis că trebuie să mă consulte doctora si să fac TSH-ul . Eu am adus marți toate analizele, inclusiv TSH-ul. Nu cred că e cazul sa fac aceeași analiza peste două zile. Cu certitudine voi căuta alt medic!!!
LE: Am fost sunata de d-na doctor si am reușit în sfârșit să ii explic ce s-a întâmplat. In urma discuției avute am stabilit împreună ce este de făcut în continuare.
Toată această situație stresantă ar fi putut să fie evitata daca asistentele și persoanele de la recepție dădeau dovadă de putina înțelegere.
Elena Speriatu
Elena Speriatu2 ani în urmă
Sunt profund dezamagita de aceasta clinica, in special de personalul de la receptie in frunte cu domnul asistent de la recoltare.
Am fost cu fetita de 5 ani la analize si nu mi-a permis sa fiu alaturi de ea in momentul recoltarii. In afara de faptul ca nu mi-a explicat de ce, mi-a vorbit pe un ton foarte arogant si lipsit de umanitate, spunandu-mi ca trebuie sa ma supun regulilor, altfel pot sa plec in alta parte. Desigur, fetita nu a stat la recoltare fara mine, asadar am facut drumul degeaba, plus foarte mult timp de asteptare, programarile befiind respectate.
Nu am fost niciodata tratata asa, mai ales ca a fost vorba despre un copil.
Nu recomand aceasta clinica!
Ramona Piturca
Ramona Piturca2 ani în urmă
NU au niciun protocol in ceea ce priveste legea GDPR, desi le am cerut un formular prin care sa mi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor pe mail sau telefonic aceasta clinica in secolul 21 nu are asa ceva!! ca sa poti afla rezultatul analizelor trebuie sa stai la vestita coada comunista!! frumos, progresam frumos!
Roberta Roberta
Roberta Roberta2 ani în urmă
Am sunat sa fac o programare la endocrinologie, pentru mama.. de câteva ori chiar, iar după ce i drept m au sunat ei. De fapt, recepționera. Vorbea foarte repede și in scârbă așa.. mai avea sa ma ia la bătaie prin telefon sa i zic mai repede ce vreau :))) i am zis ca sun înapoi s o întreb pe mama când poate și la ce ora.. am încercat după sa sun de câteva ori, dar sufletul... nici Steaua asta n o merita, pentru comportamentul asistentelor/recepționerelor... trist, ca in sec 21, se vorbește in ultimul hal, și mai ales la o clinica de renume
Locații recomandate